***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

19 Mart 2010 Cuma

KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDILAR

Fırat ÇALIŞKAN Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Lüleburgaz İş Adamları’nın (LİAD) altı haftadır devam eden “SATIŞ PAZARLAMA OKULU” konulu eğitim semineri sertifika töreniyle sona erdi. Programa Başkan Cengiz Konca, yönetim kurulu üyeleri Özer Büyükkurt ve Talat Yılmaz da katıldı.
Kişinin satış öncesi sahip olması gereken temel yetkinliklerinden ve hazırlık süreçlerinden başlayarak satışı sonlandırma aşamasındaki profesyonel becerilerine kadar bilinmesi gereken konuları uygulamalarla ele alındığı Satış- Pazarlama eğitiminde, örnek olay çalışmaları ile tüm aşamaların yaşanarak deneyime dönüştürülme çalışmaları yapıldı.
40 satış ve pazarlama uzmanın katılımıyla Ata iş merkezi toplantı salonunda başlayan eğitim süresince katılımcılara bireysel ve kurumsal satış pazarlama stratejileri anlatıldı. Seminer eğitmeni yönetim danışmanı Ortak Akıl Eğitim ve Yönetim Danışmanlık firmasının sahibi Yılmaz Sönmez, Temel Satış (Sıcak Satış) ve Pazarlama Teknikleri , Pazarlık, İkna, Müzakere Becerilerini Geliştirme ,Mağazacılıkta Müşteri İlişkileri Yönetimi ve Mağazayı Satışa Hazırlama, Satışta Kişisel İmaj ve Beden Dili, Satış ve Pazarlamada İkna Edici İletişim Sanatı eğitimlerini verdi.
Başarı sertifika töreninde konuşan LİAD Başkanı Cengiz Konca, derneğin kuruluş amaçlarından biri eğitimlerle üyelerine yeni bir vizyon kazandırmak, iş verimliliğini ve personel kalitesini artırmak olduğunu söyledi.
Konca, “üyelerimize yönelik bu tür başarılı çalışmalar devam edecektir. İşletmelerimizin kalitesini artırmak, kurumsal kimlik kazandırmak, yöremize nitelikli işveren ve işçi kazandırmak için derneğimizi Lüleburgazlıların hizmetine sunmaya devam edeceğiz. “ . Beklentilerinin çok üstünde bir eğitim aldıklarını belirten katılımcılar bu tür kişisel kariyere destekleyecek ve işlerinde profesyonelleşmeye katkı sağlayacak eğitimlerin devam etmesini istediler.
LİAD ve Özel Bir Nefes Göğüs Hastanesi’nin işbirliğiyle Eğitime katılan ve sertifika alan tüm katılımcılara ücretsiz ön Check Up yapılacaktır. Program sonunda eğitime katılanlara Başkan Cengiz Konca tarafından sertifikaları verildi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...