***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

23 Ocak 2010 Cumartesi

VALİ AYDOĞDU’DAN BASINA ZİYARET


HABER VE FOTO: Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, Kırklareli Merkezde bulunan Haber Ajansı İl Temsilciliklerini ve Yerel Gazeteleri ziyaret etti.
İlk olarak Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Vali Aydoğdu, daha sonra Kırklareli Merkezde yayın yapan yerel gazetelerden Önadım Gazetesi, Kırklar Haber Gazetesi ve Yeşilyurt Gazetesini ziyaret etti.
Vali Aydoğdu, yerel gazeteleri ziyaretinin ardından, Anadolu Ajansı Kırklareli Bürosuna, TRT İl Temsilciği ve Doğan Haber Ajansı İl Temsilciliği’ne ziyarette bulundu.
Vali Aydoğdu yaptığı ziyaretlerde, kendisinin de ortaokul dönemlerinden itibaren gazeteciliğin içinde olduğunu, hatta kendisinin de zamanında bir gazete çıkardığını belirterek, basın mensuplarının çalışma şartlarını ve sıkıntılarını gayet iyi anladığını belirtti.
Vali Aydoğdu ayrıca, Kırklareli’nde görev yapan basın mensuplarına görevlerinde başarılar dileyerek, her türlü sıkıntılarında yanlarında olacağını ifade etti.
Vali Aydoğdu’nun basın mensuplarını ziyaretinde, İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Halit Şen’de bulundu.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...