***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

29 Ocak 2010 Cuma

TEKİRDAĞ İTFAİYESİNDEN UYARI

Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürü Kenan Taşkın, yangın tüplerinin denetimi, bakımı ve değiştirilmesi konusunda esnafları uyardı.
Tekirdağ’da bazı kişilerin itfaiyeden ya da bakanlıktan geliyoruz diyerek esnafların yangın tüplerini para karşılığı doldurduğunu söyleyen kişilerin ortalıkta dolaştığını belirten Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürü Kenan Taşkın, “Yangın tüplerinin denetleme yetkisi sadece itfaiyededir. Bizim de şuan için böyle bir denetlememiz söz konusu değil. Esnaflarımız ve vatandaşlarımız bu tip kişilere itibar etmesin ve gerekli yerlere şikayetlerde bulunsun” dedi. Yangın tüplerinin bakımının 2 yılda bir olduğunu dile getiren Müdür Taşkın, her türlü bilgi ve desteğin Tekirdağ Belediyesi tfaiye Müdürlüğü’nden alınabileceğini söyledi.
Öte yandan, hava şartların olumsuz seyretmesiyle birlikte baca yangınlarına da dikkat çeken Taşkın, “Vatandaşlarımız baca yangını ile ilgili soba ve bacaların kontrol ve temizliğine dikkat etmeleri gerekiyor. Kar yağışının başladığı son 3 gün içerisinde toplam 12 baca yangını meydana geldi” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...