***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

29 Ocak 2010 Cuma

Çorlu'da Hırsızlar Bir Gecede 11 Dükkanı Talan Etti -

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bir iş merkezinin bekçisini silahla etkisiz hale getiren hırsızlar, elleri ve ayaklarını bağladıkları bekçiyi bir dükkana kapatıp 11 farklı iş yerini soydu.
Alınan bilgiye göre, Omurtak Caddesi üzerinde yer alan cep telefonu ve bilgisayar satışı yapan iş yerlerinin bulunduğu Megalit Alışveriş Merkezi'ne giren hırsızlar, önce bekçi Kasım Çeliker'i silahla etkisiz hale getirdi. Alışveriş merkezinin bekçisini darp eden ve başına dayadıkları silahla etkisiz hale getiren kar maskeli soyguncular, daha sonra elleri ve ayaklarını bağladıkları bekçiyi boş dükkanlardan birine hapsederek, iş merkezinin bütün katlarını tek tek dolaştı. Cep telefonu, bilgisayar ve gümüştakı ürünleri satışı yapan 11 farklı iş yerine kilitleri kırarak giren hırsızlar, dükkanlardaki kasaları da tek tek açarak içlerini boşalttı. Hırsızlık olayı sabah saatlerinde pasaja gelen iş yeri sahiplerinin bekçinin yerinde olmadığını ve kulübesinin camlarının kırık olduğunu görmesi ile ortaya çıktı. Polise haber veren dükkan sahipleri, pasaj içine girdiklerinde 11 dükkanın kapısının açık olduğunu ve içlerindeki kasaların açılmış olduğunu gördüler. Pasaj bekçisi Kasım Çeliker'i elleri ve ayakları bağlıvaziyette boş bir dükkanda bulan polis ekipleri, hırsızlık olayı ile ilgili inceleme başlattı. Pasaj girişindeki kulübesinde oturduğu sırada gece saat 02.30 sıralarında pasaj içerisinde kar maskeli iki kişiyi fark ettiğini belirten Çeliker, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Çeliker, "İçeriden bir anda geldiler. Boru anahtarı ile vurdular. Camı kırdıktan sonra kafama silah dayayıp yukarı çıkardılar. Ellerimi arkadan bağladılar, önce bir dükkandan içine sokmak istediler. Kapalı olunca başka bir boş dükkana götürdüler. Sandalyeye oturtup ayaklarımı da bağladılar. Pasajın kapısından çıkma
ihtimalleri yok, çünkü kepenkler kapalıydı. Hala bina içerisinde saklanıyor olabilirler" dedi.
Polis tarafından yapılan incelemede, hırsızların binanın üçüncü katındaki bir camı kırarak kaçtıkları belirlendi. Olayla ilgili geniş çalışma başlatan polis, pasaj içi ve dışındaki iş yerlerinin güvenlik kamerası görüntüleri ile MOBESE kameralarının görüntülerini incelemeye aldı.
KAYNAK.ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...