***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Ocak 2010 Cumartesi

Bakan Kavaf Çorlu Huzur Evini ziyaret etti

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf 18 Aralık'ta Çorluya gelerek uğramak isteyip uğrayamadığı Çorlu Huzur Evi'ni Ziyaret Etti. Bakan Kavaf 18 Aralıkta Zübeyde Hanım Huzur Evi'nde İncelemelerde Bulunmak İçin Tekirdağ'a Gelmiş, Ancak Çorlu Huzurevi'ne Gelememişti.
Geldiği Çorlu Huzurevi'ni ziyaretinde açıklamalarda bulunan Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf geçtiğimiz günlerde Çorluya geldiğini, geldiğinde resmi programında olmamasına rağmen dönüş sırasında Çorlu Huzurevi'ne de uğramayı düşündüğünü, ancak hava muhalefeti sebebiyle bunun gerçekleşmediğini söyledi. Huzurevi sakinlerinin kendisini beklediğini basından öğrendiğini ve çok üzüldüğünü belirten Devlet Bakanı, bu yüzden 18 Aralıkta yapamadığı ziyaretini bugün gerçekleştirdiğini açıkladı.. Tekirdağ AKP milletvekilleri Necip Taylan ve Ziyaeddin Akbulut'un da eşlik ettiği Kavaf daha sonra Çorlu Huzurevi sakinleri ile birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltı Sonrası Çorlu AKP ilçe teşkilatını ziyaret eden Kavaf, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Atilla Arıksoy ile görüştü. Parti teşkilatının kendisi için çok önemli olduğunu, 81 il ve 850 ilçede parti teşkilatının kurulmasında önemli görevler üstlendiğini belirtti.

Bakan Kavaf Kırklareli’nde
Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, ''Kırklareli, sosyal hizmetlerin sunulduğu kurumların kalitesi ve standardı açısından üst sırada olan illerimizden biri'' dedi.
Selma Aliye Kavaf, Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu'yu makamında ziyaretinde yaptığı konuşmada, Bakanlığına bağlı kurumlarda incelemelerde bulunmak üzere kente geldiğini söyledi.
Kavaf, ''Biraz sonra kurumlarımızı ziyarete çıkacağız. Siz de bizimle olacaksınız. Kırklareli, sosyal hizmetlerin sunulduğu kurumların kalitesi ve standardı açısından üst sırada olan illerimizden biri. En az problemli illerden biri. Bu açıdan sevindirici'' diye konuştu.
Bir gazetecinin ''Babaeski'de bir süredir bekleyen eylemci grupta yaşı küçük çocukların bulunduğunu, bunları ailelerinin tek tek gelip almaya başladığını'' hatırlatarak bu konudaki görüşlerini sorması üzerine Kavaf, ''Ailelerin haberdar oldukları andan itibaren çocuklarını sahiplenmeleri, kendilerinden beklenen bir şey. Doğrusunu yapıyorlar'' dedi.
Kavaf, bir başka gazetecinin ''2010 yılındaki koruyucu ailelerle ilgili çalışmaları'' sorması üzerine de ''Koruyucu aile sayımızı artırmaya çalışıyoruz. Bu konuda İzmir şampiyon ilimiz. Dileğimiz bütün illerimizin bu şampiyonlukta yarışması'' diye konuştu.
Vali Aydoğdu ise Bakan Kavaf'a kente ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, ''Kırklareli, sosyal hizmetler ve sosyal ilişkiler açısından örnek bir kent. Hizmetlerin devamı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz'' dedi.
Aydoğdu, Bakan Kavaf'a el işlemeli sehpa örtüsü hediye etti.
Ziyarette, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam da hazır bulundu.
Daha sonra Bakan Kavaf, AK Parti Kırklareli İl Başkanlığını ziyaret etti. Buradaki toplantı, basına kapalı devam etti.
HABER:TARIK YIS

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...