***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Ocak 2010 Cumartesi

CHP’DE HER HAFTA FARKLI BİR KONU GÖRÜŞÜLECEK…

Haber: Metin KARAKUŞ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Babaeski İlçe Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, her Perşembe günü parti lokalinde yapılan danışma toplantılarında bundan böyle her hafta değişik bir konunun gündeme getirileceği belirtildi.
CHP İlçe Yönetimi’nin aldığı karara göre; Perşembe günleri yapılan danışma toplantılarında saat 12.00’da bir konu ele alınacak. Bu konunun uzmanı ya da sorumlusu tarafından örgüte ve halka bilgi verilecek, sorulacak sorular yanıtlanacak.
CHP İlçe Sekreteri Hasan Ali Eren, yaptığı açıklamasında, bu çalışmanın ilkinin, 14.01.2010 Perşembe günü saat 12.00’de gerçekleştirileceğini belirtti.
Eren, “CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Eczacı Hakkı Tunç Işık’ın “Eczacılar Ne istiyor?” konulu bir sunum yapacağını ve bu sunumda, sorulacak olan soruları yanıtlayacağını belirterek, ayrıca şunları kaydetti;
“22.01.2009 günü akşamı, Tansa Düğün Salonu’nda CHP Kadın Kolları tarafından kadınlarımız için tanışma yemeği düzenlenmiştir. 5127418 numaralı telefondan en geç 20.01.2009 günü akşamına kadar başvuru yapılarak bilgi alınabilir. Bu yemeğe ayrımsız tüm kadınlarımız katılabilirler. 24.01.2010 Pazar günü de Kırklareli’nde, CHP Kırklareli İl Kongresi yapılacaktır. Bu Kongrede İl Başkanı, 14 İl Yöneticisi, İl Disiplin Kurulu Başkanı, 8 İl Disiplin Kurulu Üyesi ve 6 Kurultay Delegesi seçilecektir. Partili, partisiz tüm halkımız bu Genel Kurula davetlidir. Saygılarımızla.”




Av.İrfan Altınel
CHP Babaeski İlçe

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...