***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Ocak 2010 Pazartesi

GÜRSOYLAR KOLEJİNDEN ÇORLU HALKINA TEŞEKKÜR

Öğrencilerin zihinsel ve akademik gelişimlerini desteklemek amacıyla GÜRSOYLAR KOLEJİ tarafından Çorlu genelinde düzenlenen Ödüllü Yarışma Sınavı 17 Ocak 2010 Pazar günü yapıldı.
Kendi öğrencilerinin yanı sıra bölgedeki öğrencilerin gelişimlerini de önemseyen ve bu amaçla çalışmalar yapan Gürsoylar Koleji, son yaptığı etkinlikle, daha önceden ilan ettiği üzere, Çorlu genelinde 2., 3., 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin katıldığı bir sınav gerçekleştirdi. Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirileceği sınava, öğrencilerin katılımı oldukça yoğundu. İki oturum şeklinde yapılan sınavda, ilk oturum sabah 4. ve 5. sınıf öğrencileri; ikinci oturum ise öğlen 2. ve 3. sınıf öğrencileri için gerçekleştirildi. Sınava giren öğrencilerin heyecanının yanında velilerin heyecanı da görülmeye değerdi.
Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Gürsoylar Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü A. Berk GÜRSOY: “ Bizler, Gürsoylar Koleji olarak öğrencilerimize uyguladığımız çalışmaları ve gelişimci etkinlikleri zaman zaman bölgedeki tüm öğrencilerle paylaşan ve kapılarını herkese açık tutan bir kurumuz. Okul olarak sosyal sorumluluk bilinciyle tüm bölgemizdeki çocuklarımıza bilginin değerini aşılamaya, onların başarılarını ödüllendirerek özendirici olmaya çalışıyoruz. Kendi öğrencilerimize uyguladığımız çalışmaların paylaşabildiğimiz kadarını tüm bölge halkıyla da paylaşmaya çalışıyoruz. Çünkü inandığımız şudur ki; Türkiye Cumhuriyeti, bilinçli ve bilgili beyinler sayesinde yükselecek ve ilerleyecektir. Dolayısıyla her birey bizim için önemlidir. Bizler de bu bilinçle hareket ederek, gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla tüm bölge çocuklarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Amacımıza ulaşabilmemiz adına, etkinliklerimize her zaman yoğun bir katılım sağlayan Çorlu haklına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirileceği sınav sonuçları, önümüzdeki günlerde kurumun internet sitesinden (http://www.gursoylar.k12.tr/) duyurulacaktır.
Özel Gürsoylar Koleji

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...