***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Aralık 2009 Cuma

Keşan Belediyesi’ne KKTC’den misafir geldi…




28 Aralık 2009 Pazartesi günü Keşan Belediyesi’nce düzenlenmesi düşünülen “Kıbrıs Günleri Paneli” öncesi, (18.12.2009) Tarihinde KKTC’den Keşan Belediyesi’ne misafirler geldi.
UBP Gönyeli İlçe Başkanı Mehmet Amca ile Keşanlı olan ve halen KKTC’de yaşayan İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Özkan ile yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Beton, Hasan Günsel ve Özgül Gülhan saat 12.45 sıralarında Keşan Belediyesi’ne geldiler.
Burada Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan tarafından karşılanan misafirler burada Özcan’ın makam odasında Özcan’la görüştüler.
Burada ilk olarak Mehmet Özkan tarafından Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan2a KKTC bayrağı hediye edildi.
Özcan, KKTC’den gelen konukları Keşan Belediyesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek “ KKTC Başbakanı Sayın Derviş Eroğlu’ nun Keşan’da 28 Aralık’ta düzenlenecek panele katılmasından önce UBP Gönyeli İlçe Başkanı ve İlçe Yönetiminin bizlere gerçekleştirdiği bu ziyaret bizleri son derece mutlu etti. Biz bu panel için Keşan kaymakamlığı vasıtası ve Edirne Valiliği kanalıyla İçişleri Bakanlığımıza gerekli müracaatı yaptık. Şimdi bakanlıktan gelecek resmi cevabı bekliyoruz. Ama ben bunda bir olumsuzluk yaşanacağına inanmıyorum. Sayın Eroğlu ile birlikte ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde görevli Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’da panelimize katılacak. Bu panel öncesi ilçe yöneticilerimizle Keşan’da bir araya gelmekten de büyük mutluluk duydum. Daha önce de festivalimize Başbakan Sayın Derviş Eroğlu’nun kızı Gencay Eroğlu tarafından KKTC’den folklor ekipleri festivalimize konuk oldular.” dedi.
UBP Gönyeli İlçe Başkanı Mehmet Amca’da Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın kendilerine gösterdiği misafirperveliğe teşekkür ederek “Sayın Başbakanımız Eroğlu, meclisteki bütçe görüşmelerinin ardından muhtemelen 28 Aralık’ta Keşan’da düzenlenecek panele katılacak. Bizler de Keşanlı olan arkadaşımız Mehmet Özkan’ın daveti üzerine Keşan’a geldik. Bu arada da Keşan Belediye Başkanı Sayın Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret ettik. Kendisinin bizlere gösterdiği misafirperverliğe ve sıcak ilgiye çok teşekkür ederiz “şeklinde konuştu.
Yaklaşık 45 dakika süren ziyarette Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Küçükkarakaş ile CHP Keşan İlçe Başkanı A.Baki Topal’da hazır bulundular.
Ziyarette Türkiye ve KKKTC gündemi ile ilgili çeşitli konularda görüşüldü.
Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’da misafirlere Keşan belediyesi tarafından hazırlanan ve Keşan’ı tanıtmaya yönelik yayınların olduğu hediye çantalarını verdi.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...