***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Aralık 2009 Cuma

CHP İLÇE KONGRESİNDE ALTINEL, TEK ADAY…

Haber: Metin KARAKUŞ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Babaeski İlçe Kongresi bugün yapılıyor.
Yapılacak olan Genel Kurul’da halen CHP İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Av. İrfan Altınel, tek aday olarak çıkacak.
Belediye Sarayı Tansa Düğün Salonunda yapılacak olan Olağan Genel Kurul, saat:11.00’de başlayacak.
CHP’nin, Babaeski İlçesi’nde mevcut 1600 Üyesi kayıtlı olduğu kayıtlı olup, bunlardan 200 Üye Kongre Delegesi ve 3 Doğal Üye oy kullanacağı açıklandı.
Yapılacak seçimlerde İlçe Başkanlığı’nın yanı sıra 3’ü bayan 10 asil, 2’si bayan 5 yedek Yönetim Kurulu Üyesi, 58 İl Delegesi seçilecek.
İlçe Başkanlığı için halen görevde olan Av. İrfan Altınel’den başka adaylığını açıklayan olmadı.
Av. İrfan Altınel, 1946 Babaeski-Yeniköy doğumlu. 1964 Yılında Öğretmenliğe başladı ve 1992 yılında emekli oldu. Bu tarihte serbest avukatlığa başlayan Altınel, halen de mesleğini sürdürüyor. CHP’nin yeniden açılışında partiye girdi ve 1999 yılında İlçe Başkanlığına getirildi. 6 yıl bu görevde kaldı. 2007 yılında CHP Kırklareli Milletvekili adayı olarak genel seçimlerde katıldı. 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri öncesinde tekrar İlçe başkanlığına getirilen Av. İrfan Altınel, halen bu görevi sürdürüyor. Eşi’de emekli öğretmen olan, iki çocuğu ve iki torunu bulunan eğitimci-hukukçu siyasetçi olan Altınel, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti;
“Yapılacak bu seçimde delegelerimizin özgür iradeleri ile oy kullanmalarını bekliyorum. Aday olduğuma göre destek bekliyorum. Bana oy vermelerini elbet isterim. Ama tercihleri başka yönde olursa da saygı duyarım. Bu kongrenin sonunda kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olsun. Yararlı olması dileğiyle herkese sevgiler, saygılar sunarım.”

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...