***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

16 Ekim 2009 Cuma

Arena Sirki Çorluda İlk Gösterisini Yaptı





Türkiye’de en fazla vahşi hayvan barındıran sirk olma özelliğine sahip Arena, Babaeski ve Tekirdağ’da yaptığı gösterilerin ardından Çorlu’daki ilk gösterisini yaptı.
Havuzlar-Cumhuriyet Parkı’nda kurulan çadırda gerekli hazırlıkların yapılmasının ardından 15 Ekim akşamı ilk sirk gösterisi yapıldı. Çorlu Belediyesi’nin de kültür etkinlikleri kapsamında katkıda bulunduğu bu organizasyona Çorluluların ilgisi büyük oldu. Bin kişi kapasiteli çadırın tümünün dolduğu gözlenirken gösteride Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda belediye personeli hazır bulundu.
Arena Sirki’nin kadrosundaki palyaço ve akrobatlar nefes kesen hava gösterileriyle hünerlerini sergilerken, hayvan eğitmenleri de sirkte bulunan güvercin, kedi, köpek, tavşan, midilli atı, eşek, deve, deve kuşu ve piton yılanıyla gösteri yaptılar. Arena Sirki’nde bulunan vahşi hayvanların gösterisi gecenin sürprizi olarak en sona bırakıldı. Gösteri alanı demir parmaklıklar ile kapatıldıktan sonra 2 aslan ve 3 kaplan içeri salındı. İki Rus eğitmenin aslan ve kaplanlarla yaptığı gösteriyi seyreden seyircilerin heyecanlandıkları görüldü.
Birbirinden renkli gösterilerin yapıldığı Arena Sirki’nde Çorlulular unutamayacakları bir akşam geçirdiler. Ebeveynleriyle birlikte gelen çocukların hayvanların gösterilerini ilgiyle izledikleri görüldü. Gösteride verilen arada seyirciler hayvanlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.
25 Ekim tarihine kadar sürecek olan gösteriler Pazartesi hariç hafta içi her gün saat 20:00’de, Cumartesi ve ve Pazar günleri 14.00-17.00 ve 20.00'de iki seans olarak düzenlenecek.
HABER VE FOTO:FATMA MİRAY KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...