***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Temmuz 2009 Cumartesi

Vali Yardımcısı Çeviker’den Nezaket Ziyareti




Çorlu Kaymakamı Ali Dursun yıllık iznini kullandığından dolayı yerine Tekirdağ Vali Yardımcısı Mehmet Ali Çeviker Çorlu Kaymakam vekilliği yapıyor.
Vali Yardımcısı ve Çorlu Kaymakam Vekili Mehmet Ali Çeviker kaymakam vekilliği görevi esnasında Çorlu Belediye Başkanı Ünal Basyan’ a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanı Ünal Baysan ve yardımcıları Serhad Çatalkaya, Ahmet Sarıkurt ile beraber Çevikeri belediye önünde karşılayarak nezaket gösterdi.
Başkan Ünal Baysan ve yardımcılarına yeni seçilmiş oldukları görevlerinde başarılar dileyen Çeviker ‘ Genç ve dinamik ekiple Çorluyu yönetmek avantajlı olsa gerek. Gençler her zaman daha azimli, sizin deneyim ve tecrübenizle yapacağınız hizmetlerle Çorluyu güzel günler bekliyor.’
Başkan Baysan Vali yardımcısının nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Çorluyu daha çağdaş daha modern bir kent haline getireceklerini belirtti.
Başkan Baysan ‘ Yola çıktığım ekibime güveniyorum. Başkan Yardımcılarımla meclis üyelerimizle görev taksiminde bulunduk. Tüm meclis üyelerine sorumluluklar verdik. Ekibim ve personelimle Çorlumuza ve halkımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz.’
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...