***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Temmuz 2009 Cumartesi

TEKİRDAĞ EMNİYETİNDE TERFİ TÖRENİ










Tekirdağ ilinde bir üst rütbeye terfi eden emniyet mensupları için Tekirdağ Polisevinde Tekirdağ Valisi z übeyir KEMELEK in katılımı ile rütbe terfi töreni düzenlendi. Rütbe terfi törenine Tekirdağ Valisi Zübeyir KEMELEK in yanı sıra 8.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tümgeneral İsmail GÜMÜŞTEKİN, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem DALGIÇ ve emniyet personeli katıldı.
Tören öncesi konuşan Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet ÇELİKBİLEK; terfinin yıllarca yapılan hizmetlerin ödüllendirilmesi anlamına geldiğini belirterek, terfi edilen personelimizin çalışmalarını daha da yukarılara çıkarmak için büyük bir azim içersinde bulunacakları inancındayım dedi.
Vali Zübeyir KEMELEK ise yaptığı konuşmalarında; Devletin asıl görevlerinden birinin halkının huzur ve güven içerisinde yaşamasının sağlanması olduğunu belirterek, Polisimizin de bu doğrultuda kanunların kendine verdiği yetki dâhilinde suç ve suçlular ile mücadele ederken halkımıza sevgi ve şefkatle yaklaşmaktadır, dedi. Tekirdağ’ın huzurlu bir İl olduğunu belirten Sayın Valimiz, bundan sonrada Tekirdağ daki bu huzur ortamının artarak devam etmesi için gereken tüm çabayı göstereceğiz, dedi. Konuşmaların ardından bir üst rütbeye geçen emniyet personeline rütbeleri Vali ZübeyirKemelek , 8.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tümgeneral İsmail GÜMÜŞTEKİN, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem DALGIÇ ve İl Emniyet Müdürü Necdet ÇELİKBİLEK tarafından törenle takıldı.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...