***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Temmuz 2009 Cumartesi

Trakya Üniversitesi genel Sekreteri'nden Keşan Belediyesi'ne ziyaret...


Trakya Üniversitesi Genel Sekreteri Recep Gürkan ile Trakya Üniversitesi Yüksek Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doçent Dr. İlknur Kumkale bugün(17.07.2009) Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Saat 13.00’te Keşan Belediyesi’ne gelen Gürkan ile Kumkale burada Keşan Belediye Başkanı Özcan ile görüştüler.
Gürkan, Keşan’da 2010-2011 eğitim öğretim yılında eğitime girecek olan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu konusunda büyük uğraş veren Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a teşekkür ederek “Belediye başkanımız yüksekokulumuz inşaatı sırasında gerekli her türlü gerekli desteği sağlamıştır. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca okulumuzun yolunun projesinin de hazır olduğunu memnuniyetle öğrenmiş bulunmaktayız. Başkanımız bu yolun da en kısa sürede tamamlanacağını bizlere iletti” dedi.
Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan," işadamı Yusuf Çapraz tarafından yaptırılan yüksekokul binası için belediye olarak gerekli her türlü desteği veriyoruz ve bundan sonra da her türlü desteği vermeye hazırız. Keşan’a yapılan bu yatırım ilçemiz ve bölgemiz için çok önemlidir. Bu nedenle biz Keşan Belediyesi olarak üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.
Kumkale’ de, yaptığı açıklamada, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ın yüksekokul inşaatına gösterdiği desteğin çok önemli olduğunu belirterek “Sayın başkanımız gerçekten bu konuda çok duyarlı davrandı. Başkanımıza bu nedenle teşekkür ederim”
dedi.

HABER VE FOTO:ERDAL AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...