***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

18 Temmuz 2009 Cumartesi

Anadolu Jet Renault takımına sponsor oldu


Tekirdağın Çorlu ilçesi Uluslar arası havaalanında gerçekleştirilen programda Anadolu Jet Renault tırmanma takımına sponsorluk anlaşması imzalandı. Anlaşma sonunda Renault Williams Pilotu Tayfun Apuhan aracı ile havaalanı apronunda basın mensuplarına ve davetlilere gösteri yaptı.
2009 Türkiye tırmanma şampiyonası, çok büyük bir kurumun sponsorluğunda sahne oluyor. THY kuruluşu olan Anadolu Jet, Renault Williams Pilotu Tayfun Apuhana verdiği destek ile motor sporlarına katkı sağlıyor.
Sponsorluk anlaşması imza töreninde konuşan THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı ve Anadolu Jet İcara yetkilisi Sami Alan, Renault takımına sponsor olduk. Çünkü biz Renault takımına inanıyoruz. Tırmanış yarışlarında en hızlı tırmanışı sağlayacağını düşündüğümüz Renault takımını seçtik. Seneyi şampiyon olarak bitireceklerine inanıyorum. Anadolu jet markasının da Renault takımına uğurlu gelmesini diliyorum dedi.
27 Şubat 2009 4 ay kadar önce açtığımız Çorlu hattında Renault ile yapmış olduğumuz sponsorluk anlamında bir araya geldik diyen AlanUzak diye bir yer yok. Anadolunun bütün noktalarını bir birine bağlamak, Anadoluyu bir birine yakın etmek, Anadolu insanını bir birine kaynaklaştırmak ve bu arada hızlı ulaşım ile Anadolunun ekonomilerine güç verme gayesi ile yola çıktık. Ve bu gayemize de emin adımlarla devam ediyoruz. Anadoludan Trakyaya bir köprü olarak Ankara Çorlu hattını açtık. Çorlu hava alanı Trakyanın bütününe ulaşım açısından önemli ve stratejik bir noktadadır diye konuştu.
Anadolu Jetin geçmişinden bahsederek konuşmasına devam eden THY Bölgesel Uçuşlar Başkanı ve Anadolu Jet İcara yetkilisi Sami Alan, 23 Nisan 2008 de Anadolu Jet Ankara merkezli iç hatlar operasyonunu yürütmek için kuruldu. Kuruluşundan bu yana yolcu sayımızı yılda 1.2 milyondan 2.5 milyona çıkardık. Krizle anılan bir yılda bizler için gerçekten önemli bir sonuçtu. Anadolu jet 1. yılını doldurduğunda gelecek yıl ki hedefini de 3,5 milyon olarak koydu. %85 yüksek denilebilecek doluluklarla Ankaradan 26 noktaya hizmet götürmekteyiz. Ankara Çorlu hattında yeni başlamasına rağmen bizleri cesaretlendirecek bir takım sonuçlar üretti. Gidiş ve dönüşünde %90 doluluklarla uçuşumuzu icra etmenin keyfini yaşıyoruz. Çorludan Ankaraya gidiş dönüş bileti alan herkese üçüncü uçuşu ücretsiz veriyoruz diye kaydetti.
İmzalanan sponsorluğundan ardından Renault Williams Pilotu Tayfun Apuhan hava alanı apronunda basın mensuplarına gösteri yaptı. Ayrıca anlaşmanın 1 yıllık ve Renault takımının şampiyon oldukları taktirde uzayacağı vurgulandı.

KAYNAK:www.habercorlu.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...