***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

10 Temmuz 2009 Cuma

MalkaraBelediyesinden İlaçlama Seferberliği...


Tekirdağ iline bağlı Malkara Belediyesi, Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü şehrin dört mahallesindeki çöp bidonlarını ve konteynerlerini periyodik olarak ilaçlıyor.
İlkbahar da başlatılan ilaçlama ilçe halkının karasinek ve sivrisinek gibi haşerelerden uzak bir yaz mevsimi geçirmesi amacıyla çalışmalarını yoğunlaştırıldı.
Belediye Zabıta Müdürü Ercan Doğan tarafından oluşturulan ve Çöp Çavuşu Mehmet Kocabaş yönetimindeki mücadele ekipleri; Hacıevhat, Camiatik, Gazibey ve Yeni Mahallede yaklaşık 1700 adet çöp bidonu ve çöp konteyneri ile tüm çöp toplama noktalarını dezenfekte ediyor.
Devrim’e yaptığı açıklamada ilaçlama işleminin sadece çöp toplama noktalarıyla sınırlı olmadığına işaret eden Zabıta Müdürü Doğan, sokak ilaçlama ekiplerinin bir program çerçevesinde parklarda, ağaçlık alanlarda, yeşil alanlarda olmak üzere şehrin genelinde; Sivrisinek, kene ve diğer zararlı haşerelere karşı mücadele ettiğini belirtti.
İlaçlama çalışmalarının yaz ayları boyunca süreceğini söyledi.
VATANDAŞLARA ÇÖP UYARISI
Zabıta Müdürü Ercan Doğan vatandaşlara yaptığı uyarıda, Haşere ile mücadelede halkında katılımcı olmasının önemini vurguladı. Onlardan temiz bir ilçe için el ele vermelerini, çöplerini ve evsel atıklarını poşetleyerek ağzı kapalı şekilde konteynerlere ve bidonlara bırakmalarını istedi.

KAYNAK:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...