***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

10 Temmuz 2009 Cuma

KEŞAN BELEDİYE MECLİSİ TEMMUZ AYI TOPLANTISI YAPILDI.


Keşan Belediye Meclisinin Temmuz ayı olağan toplantısı (09.07.2009) tarihinde saat 17.00 de yapıldı.
Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan başkanlığında yapılan toplantıya Orhan Süzen ve Necati Görür mazeretleri nedeniyle toplantıya katılamadı.
- Gündemin 1. maddesinde Belediye tarafından şehirlerarası terminal yanında inşa edilen Oto Galericiler Sitesi’nin ilçede bulunan ikinci el oto galericilerine tahsis edilmesi oy birliği ile kabul edildi.
- 2. maddede, Keşan Belediyesine devredilen Keşan Atatürk Stadı’nın kiralanması ile ilgili tarifeler görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna verildi.Komisyona araştırma yapmak için 5 gün süre tanındı.
- 3. maddede, Keşan Belediyesine ait olan ve İspat Cami mahallesi 100. yıl Pasajı’nda bulunan 9 ve 10 nolu iş yerlerinin, Keşan belediyesi tarafından Vakıfbank’tan alınan ve bundan sonrada alınacak kredilere istinaden ipotek olarak gösterilmesi oy birliği ile kabul edildi.
- 4. madde de Keşan Belediyesi tarafından 27 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalde kurulacak stantların tarifeleri belirlendi ve oy birliği ile kabul edildi. Buna göre 1 nolu bölgede yer alan stantlar 1000 TL, 2 nolu bölgede ye alan stantlar 600 TL, 3 nolu bölgede yer alan stantlara 400 TL fiyat belirlendi.
- 5. madde de Keşan Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü bünyesinde 1 adet sözleşmeli personel çalıştırılmasına ve ücretinin 1.150 TL olmasına oy birliği ile karar verildi.
- 6. madde de Büyük Cami mahallesi 406 ada 5 no lu 5.965 m2 lik gayrimenkule sahiplerinin bulunamaması nedeniyle, kamulaştırma yasasına dayanarak bedeli ödenmek şartı ile el konulmasına oy birliği ile karar verildi. Mülkün sahiplerinin 10 yıl içerisinde ortaya çıkmaması durumunda belediyenin ödediği miktar hazineye aktarılacak, sahiplerinin ortaya çıkması durumunda da bedel sahiplerine ödenip, yer Belediyeye tahsis edilecek.
- 7. madde de Keşan Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde kullanılmak üzere 1 adet hizmet aracı alınmasına oy birliği ile karar verildi.
- 8. madde de İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Fen İşlerinden gelen evraklar görüşüldü.

Keşan Belediye Meclisi Temmuz ayı ikinci oturumunu 16 Temmuz 2009 Perşembe günü saat 17.00 de yapılacak

HABER VE FOTO:ERDAL AKSOY

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...