***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

25 Haziran 2009 Perşembe

Taşıt ve ihtiyaç kredileri yapılandırılsın


Hükümetin "Kredi kartı borçlarının yapılandırılması" ile igili aldığı kararın son derece yerinde bir karar olduğunu fakat eksik olduğunu belirten Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, "Kredi kartı borçlarının yapılandırılması güzel bir olay. Ama bu borç yapılandırılırken keşke taşıt kredisi ve ihtiyaz kredisi kullanan vatandaşın ve esnafında borcu yapılandırılsaydı" dedi.

Kriz nedeni ile esnafın, vatandaşın taşıt kredisi kullandığını, ihtiyaç kredisi kullandığını belirten Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, "Hükümetin kredi kartı borçlarına kolaylık getirmesi, yapılandırması son derece güzel bir gelişme ama eksik bir gelişme.
Kriz döneminde kimi kredi kartları ile harcama yaptı, eksiğini giderdi kimi ise taşıt kredisi veya ihtiyaç kredisi kullanarak krizi en az hasarla atlatmayı hedefledi. Dolayısı ile yapılandırmanın bu tür kredi kullanan esnaf ve vatandaşa da getirilmesi lazımdı" dedi.
Bu konuda girişimlerde bulunduklarını, Federasyona dilekçe ile müracaat ettiklerini belirten Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, "İnşallah kredi kullanan esnafın ve vatandaşın yararına da bir düzenleme yapılır. Aksi taktirde bu kredilerin ödenmesinde çok büyük sıkıntılar yaşanacak" dedi

KAYNAK:ÇERKEZKÖY GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...