***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

25 Haziran 2009 Perşembe

Küçük Ezgi'nin büyük sevgisi“Hiç bir Vali yerinizi tutamaz


Valiler Kararnamesi ile Aydın Valiliği görevine atanan Kırklareli valisiHüseyin Avni Coş’a, Kırklareli vatandaşları tarafından veda ziyaretleri sürüyor.

Kırklareli halkından 7’den 77’ye herkesin, makamında ziyaret ettiği Vali Coş’u son olarak, yaşı küçük ama Vali Coş’a olan karşılıksız sevgisi çok büyük Ayşe Ezgi Çilli tarafından yapıldı.

Vali Coş’un Aydın Valiliği görevine atanmasından son derece üzüntülü olduğunu, Kırklareli’nden ayrılmasını istemediğini dile getiren Hamdi Helvacı İlköğretim Okulu öğrencisi Ayşe Ezgi, 24 Haziran Çarşamba günü Vali Hüseyin Avni Coş’a veda ziyaretinde bulundu.

Babası Bahadır Çilli ile birlikte Vali Coş’a veda etmek için ziyarette bulunan küçük Ezgi, Vali Coş’a hüzün dolu gözlerle çiçek hediye etti.

Vali Coş’un Kırklareli’nden gideceği için çok üzüntülü olduğunu dile getiren Ayşe Ezgi Çilli; “Sayın Valim ben sizi çok seviyorum. Ne olur Kırklareli’nden gitmeyin. Hiçbir Vali sizin yerinizi tutamaz.” diyerek buğulu gözlerle duygularını ifade etti.

Vali Coş da, küçük Ezgi’nin kendisinde çok ayrı yeri olduğunu, Ezgi’yi hiç unutmayacağını, Aydın’a gitse dahi yine görüşeceklerini, Ezgi’yi de her zaman Aydın’a beklediğini belirtti. Vali Coş, daha sonra Ezgi’ye kendisini hatırlaması ve okuldaki başarılarından dolayı hediye verdi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...