***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

26 Haziran 2009 Cuma

Pazarcı Esnafına Çöp Cezası







Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Çorlu`da kurulan en büyük semt pazarı olan Perşembe Pazarı`nda çöplerini torbalamadan açıkta bırakan 7 pazarcı esnafına 2`şer hafta süreyle men cezası verdi. Pazarcı esnafına para cezası da uygulandı.

Çorlu`da kurulan en büyük semt pazarı olan Perşembe Pazarı`nda tezgâh açan esnaflardan 7`sine Pazar bitiminde çöplerini toplamadıkları, çöp torbalarında toplamak yerine ulu orta bıraktıkları gerekçesi ile Belediye Meclisi`nin kararı ile 2`şer hafta semt pazarından men cezası verildi. Cezalı esnafın tezgah açacağı yeri bariyerler kapatan Zabıta müdürlüğü ekipleri Belediye Encümeninin kararı gereğince çöplerini plastik çöp torbalarına bıraktığından 140 TL para cezası ile 2 hafta pazardan men edilmiştir yazılı afişte astılar.
Pazarcı esnafını daha duyarlı ve dikkatli olmaya davet eden Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürü Birol Uçar; Konuyla ilgili olarak esnaflarımıza tebliğde bulunmuştuk. Tebliğlere rağmen kurallara riayet etmeyen, çöpünü açıkta bırakan esnaf cezayla karşı karşıya kaldı. Bundan sonra da denetimlerimizi sürdüreceğiz ve çöpünü toplamayan pazarcı esnafını cezalandıracağız dedi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...