***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

26 Haziran 2009 Cuma

40 kişi kandil pilavından zehirlendi


Tekirdağın Çorlu ilçesinde Regaip Kandili nedeniyle düzenlenen mevlütte tavuklu pilav yiyen 40 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Kadınların ve çocukların zehirlendiği mevlitte zehirlenenleri hastaneye taşımakta ambulanslar yetersiz kalınca komşular araçları ile yardıma koştu. Aniden 40 kişi Çorlu Devlet Hastanesine gelince yoğunluk yaşanırken, tüm odalar zehirlenenlerle doldu. Şikâyetçi olmayan vatandaşlar tedavileri yapıldıktan sonra hastaneden teker teker taburcu edildiler.
Çorluda Havuzlar Mahallesi Türkeli Caddesi 2. sokakta bulunan evinde Recep ayının ilk cuma gecesi olan Regaip Kandili nedeniyle ev sahibi Yüksel T. mevlüt düzenledi. Yüksel T. mevlüt sonunda misafirlerine tavuklu pilav ve ayran ikram etti.
Kadınların ve çocukların bulunduğu mevlüt sonuna herkes ikram edilen tavuklu pilav yedi. Kısa süre sonra tavuklu pilavı yiyen vatandaşlarda mide bulantısı ve baş dönmesi meydana geldi.
Zehirlendiklerini anlayan vatandaşlar hemen Çorlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayda ambulanslar yetersiz kalınca vatandaşların yardımına komşuları koştu. Aniden 40 kişi zehirlenme olayıyla Çorlu Devlet Hastanesine koşunca hastanede yoğunluk meydana geldi.
Boş oda kalmayan hastanede zehirlenen kadın ve çocuklara tedavi uygulanırken kendilerini görüntülemek isteyen gazetecilere hasta yakınları tarafından tahditler edildi. Haber yapılmasını istemeyen hasta yakınları fotoğraf çeken gazetecilerin fotoğraflarını silmesini istedi.
Tedavileri yapılan 40 kişi gece geç saatlerde tek tek hastaneden taburcu edildi.
KAYNAK:www.habercorlu.com

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...