***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

26 Haziran 2009 Cuma

Festival Komitesi Toplantısı yapıldı…




27 Temmuz-02 Ağustos 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Keşan 7.Kültür ve Turizm Festivali için dün (26.06.2009) Festival Komitesi bir toplantı gerçekleştirdi.
Saat 16.00’da Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Sabri Küçükkarakaş, Cemil Kılavuz ve Feyzi Engin ile Belediye Encümen Üyesi Mitat Beyazoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Serdar Dinçer, Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın, Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir,dernek ve oda başkan ve temsilcileri ile demokratik kitle örgütleri temsilcileri katıldılar.
Kültüe ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın, yaklaşık 1.5 aydır oluşturmaya çalıştıkları festyival programının son aşamaya geldiğini belirterek “Bugün burada sizlerin de katkılarıyla programımızı kesinleştirip basıma vereceğiz. Bunun için programla ilgili görüş ve önerilerinizi almak üzere bu toplantıyı düzenledik. Sizlerden gelecek görüş ve önerileri bekliyoruz “ dedi.
Toplantıda hazırlanan taslak programla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu ve festival program taslağı son halini aldı.
Encümen Üyesi Mitat Beyazoğlu, toplantıya katılanlara teşekkür ederek “Festivalimizin en iyi şekilde geçmesi için elimizden geleni hep birlikte yapmaktayız. Sizlerin de sağladığınız katkılara teşekkür ederiz” dedi.
HABER VE FOTO:ONUR EREN

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...