***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

10 Mart 2010 Çarşamba

Tekirdağ Gazeteciler Cemiyeti bir ilki gerçekleştirdi

Tekirdağ Gazeteciler Cemiyeti Tekirdağ'da meslektaşların bir araya gelmesi ve birlik beraberlik adına ilk ciddi adımı attı. Turizm Otelcilik Okulu Balo salonunda gerçekleşen geceye Vali Zübeyir Kemelek'in yanı sıra bürokrasi ve siyasetin önde gelen isimleri katıldı. Geceye ayrıca Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Lütfü Karakaş da katıldı.
Tekirdağ Gazeteciler Cemiyeti Tekirdağ'da ilk kez ciddi bir adım atarak, düzenlediği gecede iş dünyası, siyaset ve bürokrasiyi bir araya getirdi. İl ve ilçelerden gazetecilerin de katıldığı gece samimi bir havada geçerken, geceye renk veren sanatçı Burcu ise kulakların pasını sildi.
Tekirdağ Gazeteciler Cemiyeti, düzenlediği gecede aynı zamanda mesleğe yıllardır emek vermiş meslektaşlarını birer plaketle onurlandırırken, başarılı genç gazetecileri de unutmadı. Cemiyet Başkanı Özkan Dikmen, bunlarla birlikte görev şehitleri Naim Örü, Attila Ardalı ve Ali Yörük'ü de unutmadıklarını ifade ederek onların anısına da birer plaket verdiklerini ifade etti.
Gecenin bir 'imece' usulü ile hazırlandığına dikkat çeken Başkan Dikmen, "Tekirdağ'da bugüne kadar birlik beraberlik söylemleri yapanların bu söylemlerinin ne kadar havada kaldığını ve ciddi olmadığını bir kez daha gördük.
Birlik beraberlik adına ciddi olanlar ise gecede bizlerle birlikteydi. Yapılacak etkinlikler ve aldığımız tavırla kentte basın mensupları biraz daha güçlenecek ve Tekirdağ'ın gelişimi için daha çok belirleyici unsur olacaktır.
Bu gecemizde bizi yalnız bırakmayan başka Sayın Valimiz Zübeyir Kemelek, Türkiye Gazeteciler Federasyonu başkan yardımcısı Lütfü Karakaş olmak üzere, milletvekillerimiz, komutanlarımız, siyasilerimiz, iş adamlarımız, meslektaşlarımızın tümüne teşekkür ediyorum" dedi.
Tekirdağ Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Özkan Dikmen, önemli projeleri bundan böyle daha ciddiye alacak bir yönetimin olduğuna dikkat çekerek, gazetecilik yapan herkesin Tekirdağ Gazeteciler Cemiyeti çatısı altında toplanması gerektiğini vurguladı.
KAYNAK:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...