***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

10 Mart 2010 Çarşamba

Milletvekili Nalcı'ya dokunulmazlık şoku

MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı aleyhine hazırlanan dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığı'na dosya sunuldu. Nalcı'nın dokunulmazlığının kaldırılmasının istendiği dokunulmazlık dosyası TBMM Anayasa-Adalet Karma Komisyonuna sevk edildi
Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 14 yeni dokunulmazlık dosyası sunulurken, bu dokunulmazlık dosyalarından birinin de MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı hakkında verildiği öğrenildi.
NALCI, CUMUR VE 12 BDP'Lİ
Nalcı ile birlikte Barış ve Demokrasi Partisi Grup Başkanvekilleri Bengi Yıldız ve Gültan Kışanak, Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, Şırnak Milletvekili Sevahir Bayındır, Mardin Milletvekili Emine Ayna, Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Binici, Iğdır Milletvekili Pervin Buldan(3 adet), Muş Milletvekili Sırrı Sakık, Hakkari Milletvekili Hamit Geylani, İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, Muş Milletvekili Nuri Yaman, Siirt Milletvekili Osman Özçelik ve AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur için de dokunulmazlığının kaldırılması talep edildi.
DOSYALAR KOMİSYONA SEVK EDİLDİ
İsmi geçen milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasını isteyen bu 14 yeni dokunulmazlık dosyası, TBMM Anayasa-Adalet Karma Komisyonu'na sevk edildi. Bilindiği gibi, dokunulmazlık dosyaları Cumhuriyet Savcıları tarafından hazırlanıp Adalet Bakanlığı'nın onayıyla TBMM Başkanlığı'na sunuluyor. Bu arada TBMM'de bekleyen dokunulmazlık dosyası sayısı da 586'ya ulaştı.
KAYNAK:ÇERKEZKÖY HABER GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...