***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Mart 2010 Salı

Keşan Belediyesi Özel İdareden Dozer aldı…

Keşan Belediyesi Edirne İl Özel İdaresi’nin ihaleye çıkardığı bir dozeri satın alıp bakımını yaparak belediyenin hizmetine sundu.
Bu konuda bir basın toplantısı düzenleyen Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, konuyla ilgili bilgi verdi.
Özcan, 1986 model D7-T Caterpiller marka dozeri 5’er bin taksit ve 5 ay vade ile toplam 25 bin TL’ye satın aldıklarını belirterek, “Satın aldığımız bu dozerin bakımını ve boyasını gerçekleştirip belediyemizin hizmetine sunduk. Dozerimiz belediyemizin bir çok hafriyat türü ve çöplüğün toplanması ve itilmesi gibi işlerde hizmet verecek.” dedi.
DESTEK HİZMETLERİ BİRİMİ
Özcan, daha sonra basın mensupları ile birlikte İtfaiye binası içinde yeni kurulan Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne geçerek burada da basın mensuplarını bilgilendirdi.
Bu birimin kısa bir süre önce kurularak hayata geçirildiğini söyleyen Özcan, “Bu birimimiz büyük ihalelerin dışında belediyemizin diğer birimlerinden gelen taleplerin karşılanması konusunda hizmet verecektir. Artık belediye birimlerimiz çoğaldı. Biliyorsunuz buraya yeni yaptığımız binaya Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Veteriner İşleri Müdürlüğümüz taşındı. Son olarak kurduğumuz Destek Hizmetleri Müdürlüğü de itfaiye binası içinde yer alıyor. Belediye birimlerimiz içinde burası bizim karargahımız oldu. Hizmet binamızda koordinasyon merkezi gibi işlem görüyor. Ağırlıklı olarak buradaki birimlerimiz işlem görüyor” dedi.
Daha sonra Destek Hizmetleri Müdürü Erhan Başaran’da, müdürlüğün çalışmaları hakkında basın mensuplarına bilgiler verdi.
HABER VE FOTO:KEŞAN BELEDİYESİ BASIN-YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...