***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Mart 2010 Salı

Çorlu Kadın Meclisi’nden Kadınlar Gününde Anlamlı Hizmet

Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde, Çorlu Şifa Hastanesi’nin işbirliğiyle ücretsiz kemik ve şeker taraması gerçekleştirdi.
Tamer Levent Sahnesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Çorlu Şifa Hastanesi çalışanları tarafından ücretsiz kemik taraması ve şeker ölçümü yapıldı. Modern tıbbın gelişmiş cihazlarıyla yapılan ölçümler sonucunda vatandaşlar bilgilendirildi. Ölçüm sonuçları normal değerlerin üzerinde veya altında çıkan vatandaşların hastanelere gidip daha kapsamlı muayenelerden geçmeleri önerildi. Ayrıca vatandaşları bilgilendirmek amacıyla osteoporoz hastalığıyla ilgili bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.
Kemik ve şeker taramasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Kadın Meclisi Başkanı Fotoş Gaygusuzoğlu, “Geçtiğimiz aylarda da kemik ve şeker taraması gerçekleştirmiştik. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen bu etkinliğimize halkımız yoğun bir ilgi gösterdiği için 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde tekrar düzenlemeye karar verdik. Çorlu Şifa Hastanesi’nin işbirliğiyle 200 bayana ücretsiz kemik taraması ve şeker ölçümü hizmeti verildi. Kadınlarımızın sorunlarını çözmeye ve ihtiyaçlarını gidermeye yönelik çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek,” diye konuştu.
HABER VE FOTO:ÇORLU BELEDİYESİ BASIN YAYIN MÜDÜRLÜĞÜ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...