***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Mart 2010 Salı

Çorlu Huzurevi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir kutlama etkinliği düzenledi.

Çorlu Huzurevi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir kutlama etkinliği düzenledi.
Çorlu Öğretmen Evi’nde gerçekleştirilen kutlama etkinliğine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın eşi Sevinç Baysan, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun’un eşi Mine Dursun, 5. Kolordu Komutanı Kor. Gen. Ümit Dündar’ın eşi Tülay Dündar ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya’nın eşi katılarak destek verdi. Ayrıca Çorlu Huzurevi’ne destek veren Çorlu Bakıma ve Yardıma Muhtaç Yaşlıları Koruma Derneği yönetim kurulu üyeleri ve huzurevinde ders veren El Sanatları Öğretmeni Nurgül Balın da hazır bulundu.
Öğretmen Evinde gerçekleştirilen kutlama etkinliğinin açılışında konuşma yapan Çorlu Huzurevi Müdürü Bahriye Kulaksız, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün önemine değindi. Çorlu Huzurevinin kadın sakinlerini böyle bir ortamda bir araya getirmekten dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Kulaksız, benzer programların düzenlenmesi dileğinde bulundu. Daha sonra Gülbin Dubaz, katılımcılara hitaben günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yaparak şiirler okudu.
Dünya Kadınlar Günü Kutlama programı, orkestranın çaldığı müzik eşliğinde devam etti. Huzurevi sakinleri Türk Sanat Müziği ve Halk Müziğinin sevilen şarkıları eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Kurabiye, pasta ve meyve suyu ikram edilen kutlama programında huzurevi sakinleri konuklarla da sohbet ettiler. Daha sonra Sevinç Baysan, Mine Dursun, Tülay Dündar ve Özlem Çatalkaya çanta ve kumaşların bulunduğu hediye paketlerini huzurevi sakinlerine teslim ederek, onların istek ve şikâyetlerini dinlediler.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...