***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

15 Mart 2010 Pazartesi

Çöplük alanının rehabilatasyonu ile ilgili proje sunumu yapıldı

Keşan Belediyesi tarafından çöplük alanının rehabilitasyonu ile ilgili projenin sunumu yapıldı.
Saat 11.40’ta başlayan toplantıya TK Mühendislik tarafından hazırlanan “Çöplük Alanı’nın Rehabilatasyonu” ile ilgili projenin sunumu Çevre Mühendisi Oğuz Taşkın tarafından yapılırken toplantıya Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediyesi Temizlik İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın ile TK Mühendislik firmasından Çevre Mühendisi Latif Alkan, Çevre Mühendisi Zeynep Atalay ve Çevre Mühendisi Emre Remzi Gürşen’de hazır bulundular.
Taşkın, hazırlanan proje ile ilgili sunumu sunarken, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’da GÜNEKAB tarafından oluşturulacak yeni çöp deponi alanının oluşmasına kadar eski çöplük alanının kullanılacağını ancak burasının biraz düzenlenmesi anlamında bir proje hazırlattıklarını ve bugün bu projeyi göreceklerini belirtti.
Oğuz Taşkın, şu anda kullanılan çöplük alanının yakında bir dere yatağı bulunduğunu belirterek projede bu dere yatağının çöplük alanından zarar görmemesi için buraya 250 metre uzunluğunda ve 2 metre yüksekliğinde bir duvar yapılmasını ve buraya gazın toplanması için bir filtre sistemi önerdiklerini belirtti.
Özcan, çöplük alanının kullanım süresi dolduktan sonra bu alanın rekraasyon alanı olarak ağaçlandırılabileceğini de belirtti

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...