***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

13 Şubat 2010 Cumartesi

Yeni Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Açılışını Gerçekleştirdi



Yeni Parti Çorlu İlçe Başkanı Göktürk Hoşses; Amacımız Korkunun Krallığını Yıkmak
Ergenekon Davasından tutuklu bulunan Gazeteci Tuncay Özkan’ın Genel Başkanı olduğu Yeni Parti’nin Çorlu İlçe Teşkilatı resmi açılışını gerçekleştirdi.
Açılış dolayısıyla partililer Heykel Meydanında ki Atatürk büstüne çelenk koyarlarken, Yeni Parti Çorlu İlçe Başkanı Göktürk Hoşses yaptığı basın açıklamasında şunları belirtti;
Değerli Çorlulular, Yeni Parti Atatürk’ün kurduğu laik, demokratik, sosyal hukuk devletini Atatürk’ün yol gösterici ilkeleri doğrultusunda Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne, gücüne ve geleceğine inanan insan kaynaklarının önünü açarak çağdaş, akılcı ve dürüst bir siyaset amacı gütmektedir. Yeni Parti barışın ve dayanışmanın ruhunu taşır. Türkiye’nin aydınlık yüzü olmak, hukukun üstünlüğünü savunmak, korkunun krallığını yıkmak, Vatan namus ve ahde için yılmadan yorulmadan Türkiye’ye hizmet etmek için Yeni Parti Çorlu İlçe Teşkilatını kurduk. Hedefimizi Genel Başkanımız Sn. Tuncay Özkan belirledi. “Memleketimizdeki her evin penceresinden Atatürk’ün aydınlığı taşana kadar mücadeleye devam edeceğiz”
Yeni Parti ulusalcı ve tam bağımsızlıkçıdır, özgürlükçüdür, yurttaşlık bilincine inanır, yenilenmecidir, devrimcidir, devlet aygıtının yenilenmesini savunur. Bu ilkeler doğrultusunda bizi çok yorucu çalışmalar bekliyor. Görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Bu kuruluşta emeği geçen, başta Genel Merkezimize, Tekirdağ İl Başkanlığımıza, Çorlu İlçe ve belde teşkilatlarında görev alan tüm üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda başarılar diliyoruz. Hepimize hayırlı oldun. dedi.
İlçe Başkanı Göktürk Hoşses’in ardından söz alan Yeni Parti Genel Başkan Vekili Ruşen Özmen ise yılmadan ve usanmadan çalışmaya devam edeceklerini belirterek parti mensuplarına başarılar diledi. Çelenk koyma törenine Yeni Parti’nin Edirne, Tekirdağ, Çanakkale ve Lüleburgaz örgütleri de katıldılar. Çelenk töreninden sonra Doğanlar İş Merkezinde bulunan parti binasında partililere kokteyl verildi



HABER VE FOTO:FARUK YIS

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...