***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

13 Şubat 2010 Cumartesi

Tekirdağ Odalar Birliği Başkanlığı'na adayım

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Aleaddin Demirbağ, partililer ile birlikte önceki gün Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş'u ziyaret etti. Yaşar Kuş'u yeniden başkan seçilmesi dolayısıyla tebrik eden AK Partili heyet, şoför esnafının sorunları hakkında da bilgi aldı. Sıkıntılar ve beklentiler hakkında bilgi veren Yaşar Kuş, Nisan ayında yapılacak olan Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği başkanlık seçimleri için başkan adaylığını açıkladı
Geçtiğimiz ay yapılan kongre sonrası yeniden başkanlığa seçilen Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
AK PARTİ YAŞAR KUŞ'U ZİYARET ETTİ
Bazı siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının ziyaretinin ardından önceki gün de saat 16.00'da AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Aleaddin Demirbağ, İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Nuran Yeşil, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Çil, İlçe Yönetimi Halkla İlişkiler Başkanı Zeki Demir, Mali ve İdari İşler Başkanı Ferhat Yegin, Yerel Yönetimler Başkanı Ünsal Emre ve Arge Başkan Yardımcısı Galip Güngör Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş'u ziyaret etti.
ÇERKEZKÖY İÇİN FAYDALI OLUR
Partililer Yaşar Kuş'a hayırlı olsun temennilerini iletirken, Yaşar Kuş da kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Çerkezköy'e Türkiye'nin her yerinden göç geldiğini ve bu nedenle nüfusun giderek arttığını ifade eden Yaşar Kuş, "Milli maçlarda nasıl siyasi görüşe bakmadan insanlar bir araya geliyorsa, Çerkezköy'ü daha fazla geliştirmek için tüm siyasi parti temsilcilerinin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmasının da ilçemiz için faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.
ÇERKEZKÖY İLK SIRADA YER ALMALI
Gerek ilde, gerekse Mecliste Çerkezköy'den temsilciler olması arzusunda olduğunu belirten Yaşar Kuş, "Tekirdağ'da Çerkezköy hep ikinci üçüncü sıralarda. Geçtiğimiz seçimlerde MHP Çerkezköy'den milletvekili çıkardı. Meclis'e giren tüm siyasi partilerin Çerkezköy'den birinci sıra milletvekili adayı çıkarmasını istiyoruz." diye konuştu.
TEKİRDAĞ ODALAR BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA ADAYIM
En güzel hizmeti kim veriyorsa onun yanında olunması gerektiğini ifade eden Yaşar Kuş, şoför esnafının durumu hakkında da partililere bilgi verdi. Hacizli yakalamaların son dönemlerde arttığını ifade eden Yaşar Kuş, "Hiçbir şoför ekmek teknesi olan aracına haciz gelmesini istemez. Ama esnafın büyük sıkıntıları var" diyerek bandrol fiyatlarının da düşürülmesi gerektiğini savundu. Çerkezköy esnafına en iyi şekilde hizmet etmek için bu görevde olduklarını belirten Yaşar Kuş, Nisan ayında yapılacak olan Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanlık seçimleri için de başkan adayı olduğunu açıkladı.
ESNAF KALKINDIRMA PROJESİ YOLDA
Geçtiğimiz günlerde Ankara'ya giden AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, çiftçi kalkındırma projesinin ardından bugünlerde esnaf kalkındırma projesinin de gündemde olduğu müjdesini verdi.
BU SÜREÇTEN SONRA HER ŞEY ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK
AK Parti yönetimi aldığından bu yana çok güzel gelişmeler olduğunu belirten Nuran Yeşil, "Bir binada tadilat yapılırken nasıl bir süre apartman sakinleri sıkıntı çekiyorsa, ülkenin düzelmesi sürecinde de bazı sıkıntılar yaşanıyor. Ama bu süreçten sonra her şey çok daha güzel olacak." dedi.
KAYNAK:ÇERKEZKÖY HABER GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...