***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

13 Şubat 2010 Cumartesi

Ehliyetsiz Baba Kaza Yaptı Karısı ve Bebeği Öldü

Tekirdağ iline bağlı Çorlu’da meydana gelen kazada hasta ziyaretinden dönen Güneş ailesinin içinde bulunduğu otomobil kontrolden çıkarak bir evin bahçesine girdi. Kazada anne Fatma Güneş ile 2 yaşındaki bebeği Kader hayatını kaybetti. Baba Çetin Güneş ise otomobilden ağır yaralı olarak çıkarıldı ve Özel Çorlu Şifa Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgilere göre kaza Çorlu – Edirne D–100 Karayolu Vakıflar Köyü mevkiinde meydana geldi. Çetin Güneş (32) eşi Fatma (30) ve 2 yaşındaki kızı Kader ile birlikte bir yakınından emanet aldığı arabayla Edirne Tıp Fakültesi’nde yatan ve bu sabah taburcu olan hastalarını ziyarete gitti.
Hasta ziyareti dönüşü direksiyonuna geçtiği 59 FT 827 plakalı otomobille Çorlu’ya doğru yola koyulan ailenin içinde bulunduğu araç, Vakıflar Köyü mevkii
nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bir evin bahçesine uçtu. Yan yatan otomobilde bulunan anne Fatma ile kızı Kader Güneş olay yerinde can verirken baba Çetin Güneş ise yaralı olarak kurtarıldı.
Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Baba Çetin Güneş’in ehliyetsiz olarak direksiyona geçtiği ve otomobilin de hasta ziyaretine gitmek için emanet olarak alınmış otomobil olduğu kaydedildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor
HABER VE FOTO:TARIK YIS

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...