***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

10 Şubat 2010 Çarşamba

Mehmet Ali Erbil Star PRINCESS CASİNO’da

Ünlü gösteri adamı Bulgaristan’ın Svilengrad şehrinde yapılacak etkinliklere katıldıktan sonra Star Princess gazinosunda sahneye çıkacak
HABER VE FOTO:FIRAT ÇALIŞKAN OLAY HABER
Türkiye’nin ünlü şovmenlerinden sahne ve TV yıldızı Mehmet Ali ERBİL, Bulgaristan’ın Svilengrad şehrinde düzenlenen çeşitli etkinliklere katılmak üzere 12 Şubat 2010 Cuma günü kara yoluyla Bulgaristan’a geliyor.
Edinilen bilgilere göre Bulgaristan’ın Kırcaaeli ve Svilengrad şehirlerine sevgililer günü olması münasebetiyle gelecek olan Mehmet Ali Erbil ve ekibinin Türk soydaşların yoğun yaşadığı köyleri de ziyaret etmesi bekleniyor.
Aynı günün gecesi Bulgaristan’ın Svilengrad şehrindeki STAR PRINCESS CASINOSU’da sahne alacağı belirtilen Mehmet Ali ERBİL’in şovuna büyük ilgi ve alaka var.
Mehmet Ali ERBİL’i gazinolarında ağırladıklarından dolayı mutlu olduklarını belirten gazino işletme müdürü Erdoğan AKGÜN; “Bu şovu sakın kaçırmayın.” Dedi.
Müdür AKGÜN; “Mehmet Ali Erbil Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli şovmenlerden biridir. Sahne gösterileri, televizyondaki programları ve sinemadaki üstün başarısıyla başta Türkiye olmak üzere bir çok ülkede adından söz ettiren sanatçımızdır. Bizde böyle önemli bir sanatçıyı gazinomuzda ağırlayacağımız için çok mutlu olacağız. Hem Bulgaristan halkının çok sevdiği, hemde Türk soydaşlarımızın yoğun ilgi göstereceğini umduğumuz Mehmet Ali ERBİL’i 12 Şubat 2010 Cuma günü ağırlayacağız. Tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...