***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

10 Şubat 2010 Çarşamba

“HALKIMIZIN SESİ OLACAĞIZ”

HABER VE FOTO:Fırat ÇALIŞKAN Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
“Ülkemiz yönetiminde söz sahibi siyasi iradenin, demokratik yol olan seçimle sandığa gömülmesi, vatandaşımıza sunduğumuz “Tek Yürek Türkiye” projesi, “Barışan Türkiye ve Kalkınan Türkiye” temel sloganımız olacaktır.”
Demokrat Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Mehmet Can Soydan; “Ülkemiz yönetiminde söz sahibi siyasi iradenin, demokratik yol olan seçimle sandığa gömülmesi, vatandaşımıza sunduğumuz “Tek Yürek Türkiye” projesi, “Barışan Türkiye ve Kalkınan Türkiye” temel sloganımız olacaktır” dedi.
DP – ANAP birleşmesinde Lüleburgaz halkının sesi olabilmek için göreve geldiklerini belirten ilçe başkanı Mehmet Can Soydan, tüm sağduyulu demokratların Lüleburgaz’da sesi olacaklarını söyledi.
Başkan Soydan yaptığı açıklamada; “Dürüst, ahlaklı ve temiz siyaset yaparak, halkımızın “İşte bu benim partim” diyeceği bir parti olmayı başaracağız. Demokrasi ve hukukun içinde her şey güzel olacak” dedi.
İlçe teşkilatı belirlendi
Demokrat Parti (DP) ile Anavatan Partisi’nin birleşmesinin ardından İl ve İlçe teşkilatlarındaki birleşmeler kapsamında Lüleburgaz ilçe teşkilat da belirlendi.
DP İlçe Başkanı Mehmet Can Soydan, yeni oluşumda da ilçe başkanlığı görevini üstlenirken, eski ANAP ilçe başkanı Enver Aksakal da başkan vekili oldu.
Geçtiğimiz akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı şu şekilde oluştu: Orhan Akyıldız, (Başkan yardımcısı), İzzet Gül (Sekreter), Erdoğan Zambak (Sekreter yardımcısı), Özder Kıyak (Muhasip), Hülya Bayraktar (Muhasip yardımcısı), Lütfü Ergülmez (Beldelerden Sorumlu başkan yardımcısı), Hüseyin Çelik (Basından sorumlu başkan yardımcısı), İlhan Cebelli (Esnaf ve Sanatkarlardan sorumlu başkan yardımcısı), Alahati Varoğlu (Devlet işlerinden sorumlu başkan yardımcısı), ışın Kıran (Sosyal faaliyetlerden sorumlu başkan yardımcısı), Rıfkı Yenice (Köylerden sorumlu başkan yardımcısı)
Başkanlığını Mehmet Can Soydan’ın yapacağı Belde Teşkilatları Oluşturma Komisyonuna Enver Aksakal, Lütfü Ergülmez ve Erdoğan Zambak getirildi.
Mehmet Can Soydan, belde teşkilatlarını da en kısa sürede birleştirerek görevlendirmeler yapılacaklarını belirtti.
Yönetim Kurulu toplantısında teşkilatın maddi durumu tartışılarak, hazine yardımı almayan partinin giderlerin yönetim kurulunca paylaşılması ve ekonomik sıkıntı yaşayan Lüleburgaz esnafına borç yapılmaması kararlaştırıldı. Ayrıca toplantıda hesapların şeffaf olması için hesapların her ay düzenli olarak yönetim kuruluna sunulmasına karar verildi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...