***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

10 Şubat 2010 Çarşamba

GENÇ İŞADAMLARI VE GİRİŞİMCİLERE TÜRK BARTER’DAN TAM DESTEK

Türk Barter, KOBİ lere sağladığı fırsatlarla TÜGİAD’a konuk oldu
HABER VE FOTO:Fırat ÇALIŞKANOlay Haber
Türkiye’de parasız ticaret sistemini her alanda başarıyla uygulayan Türk Barter, ülkemizin en büyük genç girişimciler derneği TUGİAD’a da çözüm oluyor. Bu ay, geleneksel olarak her ayın ilk Çarşamba günü düzenlediği toplantısına katılan Türk Barter, toplantıda “Alternatif Finans ve Ticaret Sistemi” ile ilgili bilgi vererek genç işadamlarımızla faydaları paylaştı. Toplantıda, arz fazlası ve yatırım araçlarına paralel olarak ihtiyaçlara hızlı cevap verebilme kabiliyetinin artırılması için nakit finansmanın yanında alternatif model olarak “Barter Kredisi”nin de çözüm noktası olduğu vurgulandı.
Barter sektörünün lideri Türk Barter, KOSGEB ile KOBİ’lere yönelik başlattığı kredi desteğinden sonra yeni bir iş birliğine daha adım attı. Türkiye’yi bir büyük bütünün içine konumlandırarak daha geniş ve uzun vadeli bir stratejik bakış açısı oluşturan TUGİAD (Türkiye Genç İş Adamları Derneği) üyelerine nakit sıkıntısı çekmeden yatırımlarını tamamlama ve satışlarını artırma fırsatını verebilmek için Türk Barter ile bilgilendirme toplantılarında bir araya geldi.
Toplantıda konuşan Türk Barter Genel Müdür Yardımcısı Mehmet İyioldu “Bugün Türk Barter olarak TUGİAD bilgilendirme toplantısında birlikte olmaktan ötürü çok mutluyuz. TUGİAD üyeleri sistemden yararlanıp, nakit sıkıntısı yaşamadan yatırımlarını tamamlama fırsatını elde edip, satışlarını da aynı doğrultuda artırma fırsatı bulabilecektir. Bu doğrultuda tüm TUGİAD üyelerini barter sistemimize bekliyoruz. Türk Barter olarak barter sistemimizin sağladığı avantajların mevcut finans sistemlerine göre en iyi alternatif olduğunu gösterebilmek bizi çok memnun ediyor” şeklinde dile getirdi.
Toplantıda konuşan TUGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nurittin Varol ise görüşlerini, “Türk Barter ile yapmış olduğumuz bu birlikteliğimizin her iki taraf için de çok iyi sonuçlar doğuracağına inanıyoruz. Tüm TUGİAD üyelerimizi barter sistemine üye olmaya davet ediyoruz” şeklinde dile getirdi. Bilgilendirme toplantısı sonunda günün anısına, Bankacılık ve Finans Komisyon Başkanı Levent İlter ve TUGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Varol’un elinden plaket alan Türk Barter Genel Müdür Yardımcısı Mehmet İyioldu, TUGİAD üyelerini sistem içinde bulunmaları yönünde çağrıda bulundu.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...