***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

10 Şubat 2010 Çarşamba

Çorlulu Gazeteci Yalçın Bayer çağrılı olduğu kentlerdeki halkla buluşma toplantılarına katılıyor

Çorlu’lu gazeteci.Hürriyet Yeter Söz milletin köşesi yazarı Yalçın Bayer gazeteciliğin yanı sıra ülke çapında ve yurt dışında çağrılı olduğu toplantılara katılarak,halkla buluşuyor.Yüz yüze sohbet etme imkanı da buluyor.
Gazeteci Yalçın Bayer,“Halkla buluşmak ve yaşananları görmek ve öğrenmek bizi de mutlu ediyor.Her bölgenin ayrı ayrı sorunları var. Bunları zaman zaman köşemizde gündeme taşıyoruz.” Dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Halkın Gündemi’ adlı etkinliğe konuşmacı olarak katılan Gazeteci-Yazar Yalçın Bayer, Türkiye’nin gündemine ilişkin konuları değerlendirdi.
BAŞKAN AKAYDIN; HALKIN GÜNDEMİ İŞSİZLİK
Antalya Büyükşehir Belediyesi halka yönelik başlattığı projelere bir yenisini daha ekledi. Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Halkın Gündemi’ adlı etkinlik AKM Perge Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti.
Gazeteci-Yazar Yalçın Bayer’in konuşmacı olarak yer aldığı programa çok sayıda vatandaşın yanı sıra, gazeteci ve köşe yazarları katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Bayer’in Türkiye’de dürüst ve ilkeli köşe yazarlarından biri olduğunu söyledi.
Toplantının önemine değinen Başkan Akaydın, Türkiye de halkın gündemi denilince akla ilk önce işsizlik geldiğini söyledi. Akaydın, “İşsizlik bütün dünyanın gündeminde olan bir konu. Batılı ülkelere bakıldığında, bu konuyu Türkiye kadar yoğun yaşayan başka bir ülke yok” dedi.
GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak katılan Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer konuşmasına, Türkiye’de halkın gündemini oluşturan konu başlıklarını aktararak başladı. Bayer, Demokrasi açılımından, işsizliğe, enflasyondan siyasete, birçok konuda dinleyicilere düşüncelerini paylaştı.
BAYER GENÇLERE SESLENDİ
Konuşma sonrasında dinleyicilerle sohbet eden Gazeteci-Yazar Yalçın Bayer gençlere seslendi. Gençlerin sadece bir alanda kendilerini geliştirmemelerini, gelişen çağın artık bunu kaldırmadığını ifade eden Bayer, “Artık sadece bir alanda meslek sahibi olarak yaşama tutunmak zorlaşıyor.
Birkaç alanda kendinizi yetiştiriniz” dedi. Okumanın ve araştırmanın faydaları konusunda düşüncelerini açıklayan Yalçın Bayer gençlere, ”Mutlaka araştırın ve öğrenin. Bir ülkeyi takip edin. Mutlaka bir gazete ve köşe yazarını okuyun. Kazanımlarınız bir gün size mutlaka dönecektir” dedi.
Program sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Gazeteci-Yazar Yalçın Bayer’e etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti. Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Halkın Gündemi’, bundan her ayın ilk cumartesi günü AKM’de düzenlenecek. Etkinlikte tanınmış gazeteci ve yazarlar Antalyalılarla buluşarak halkın gündemine ilişkin konuları değerlendirecek.
HABER VE FOTO: Erdal ÖZCAN

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...