***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

7 Ocak 2010 Perşembe

Kaymakam Metin Borazan’dan, Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a ziyaret…


Keşan Kaymakamı Metin Borazan, (07.01.2010)Tarihinde Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.
Saat 15.25 sıralarında gerçekleşen ziyarette ilk olarak söz alan Borazan, “Sayın başkanımızla aramızda herhangi bir sorun ve sıkıntı bulunmamaktadır. Erikli’deki bir arsa satışı nedeniyle biz yasal prosedürü yerine getirdik. Ama bu başkanımızla aramızda herhangi bir sorun bulunduğu izlenimini verdiği için ben de Sayın Başkanımızı ziyaret ederek aramızda herhangi bir problem bulunmadığını kamuoyu ile paylaşmak istedim. Biz sayın başkanımızla kol kola bu ilçe için çalışmaya ve daha iyi şeylere imza atmayı düşünüyoruz. Bunun dışında Erikli’deki arsa satışı ile ilgili sadece bizim yapmamız gereken yasal prosedürü yerine getirdik. Yargı bu konuda gerekeni yapacak ve kimin haklı kimin haksız olduğunu ortaya koyacaktır. Gönül arzu eder ki burası belediyeye devredilsin ve sorun ortadan kalksın. Ayrıca 1 Ocak günü dede olan sayın başkanımızı da bir kez daha kutluyorum” dedi.
Özcan’da, kaymakamla beyle aralarında herhangi bir sorun bulunmadığını belirterek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü” Sayın kaymakamımız yürütmenin başı olarak Erikli’ deki arsa satışı ile ilgili gerekli yasal prosedürü yerine getirmiştir. Yargı bu konuda kimin haklı kimin haksız olduğunu tespit edecektir. Ama Erikli’de bu şekilde olan ve el değiştiren bir çok yer olmuştur. Bu işin peşinde olanlar ve yanlış yönlendirme yapanlar vardır. Biz yargının vereceği karara saygılıyız. Ama ben şahsen burada belediyemizin haklı konumda olduğuna inanıyorum. Bizler de avukatlarımıza ve çeşitli hukukçulara danışarak bu satışı gerçekleştirdik. Şimdi bu konu ile ilgili olarak bazılarının kaymakam beyle aramızda sorun varmış gibi göstermek istemelerini de anlayabilmiş değilim. Biz sayın kaymakamımızla kol kola girere ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Mesela şu anda yasal çalışmalarını tamamladığımı ve Kaymakamlığımızla ortak olarak yürüteceğimiz ve Yenimescit Mahalle Muhtarlığı’nda gerçekleştireceğimiz bir SBS Kursu olacak. Bu kursla bazı öğrencilerimize eğitim anlamında bir katkımız olursa ne mutlu bize. Bu kurs sayesinde birkaç çocuğumuza bir şeyler kazandırabilirsek bunun mutluluğunu sayın kaymakamımızla birlikte paylaşacağız. Bizim amacımız Kaymakamımızla birlikte ilçemizin gelişmesi yönünde el ele vererek çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. SBS kursu konusunda sayın kaymakamımızın da yardımlarının olacağına inanıyoruz. Ben bu konuda Kaymakamlığımız varken Milli Eğitim Müdürlüğümüzü muhatap almam. Bu konuda sayın kaymakamımız gerekli olan kişileri görevlendirirler” dedi.
KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ’NE DE ZİYARET
Keşan Kaymakamı Metin Borazan, Özcan’ı ziyaretinden önce Keşan belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın’ı da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bu ziyarette Keşan belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz ile Encümen Üyesi Mitat Beyazoğlu’da bulundu.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...