***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

7 Ocak 2010 Perşembe

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın, Beyaz Baston Körler Haftası mesajı.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Beyaz Baston Körler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Baysan, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Yıl boyunca çeşitli başlıklar altından belirli gün ve haftaları kutluyoruz. Beyaz Baston Körler Haftası, bu haftalar içerisinde en önemli haftalardan biridir.
Hiç kimse engelli olmayı veya hayatını zorlaştıracak şartlar içerisinde yaşamayı istemez. Hayat şartları insanları bazen istemediği şartlarda yaşamaya mecbur kılar. Bu noktada yapılması gereken en önemli şey engelli vatandaşların topluma kazandırılarak etkin ve verimli bireyler haline gelmesini sağlamaktır. Kamu kurum ve kuruluşlarımız, yerel yönetimler, sivil toplum örgütlerimiz engelli vatandaşlarımıza sağlanan imkân ve olanakları genişletmelidir. Ayrıca birey olarak bizlerin de kendimizi görme engelli vatandaşların yerine koyarak gerekli anlayış ve hassasiyetleri göstermemiz gerekmektedir.
Bu vesileyle tüm görme engelli vatandaşlarımızın, Beyaz Baston Körler Haftasını Kutlar, sağlıklı, mutlu ve esenlik dolu bir yaşam geçirmelerini dilerim.”

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...