***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

7 Ocak 2010 Perşembe

Apartmandan Atılan Sigara Saçlarını Yaktı


Ünlü sanatçı Kemal Sunal’ın başrolünü üstlendiği Sakar Şakir filminde yaşanan sahne gerçek oldu.
Apartmandan atılan izmarit, genç bir bayanın saçına düştü. Saçı yanan bayanı yanmaktan, çevre esnafı kurtardı. Filmde de Sakar Şakir’i canlandıran Kemal Sunal, izmarit ile Gardrop Fuat karakterini canlandıran Macit Flordun’u yakmıştı.
Çorlu’da benzerine ancak filmlerde rastlanan bir olay yaşandı. İkamet ettiği Malkara’dan Çorlu’da ki akrabalarına ziyarete gelen Fidan Ç. (28) adlı genç bayan bir apartmanın önünden geçerken yukarıdan atılan izmaritin kafasına düşmesi sonucu hastanelik oldu. Saçlarının arasına giren izmaritin genç bayanın saçlarının bir bölümünü yaktığı kaydedildi. Olay anında Fidan Ç.’nin yakınında olan görgü tanıkları Fidan Ç’nin; “Yandım” diyerek elini saçlarına götürdüğünü ve kendilerin de yardıma koştuklarını belirterek; “Bayan, bağırmaya başlayınca yanına geldik. Kafasındaki izmarit saçlarını yakmıştı. Eliyle söndürmeye çalıştı. Su dökerek ve üzerine mont kapatarak söndürdük” dediler.
Fidan Ç., 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalenin yapılmasının ardından Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servis Ünitesi’ne kaldırılarak tedavi edildi. Acil Serviste yapılan tedavi sırasında yaşadığı şoku üzerinden atamadığı gözlenen Fidan Ç.’nin ifadesinde izmariti atan kişiyi görmediğini, bilmediğini bulunması halinde şikayetçi olacağını söylediği kaydedildi.
Çorlu’da yaşanan trajikomik olay akıllara Kemal Sunal ile Macit Flordun’un unutulmazları arasında yer alan Sakar Şakir adlı filmde yaşanan benzer bir sahneyi getirdi.
KAYNAK:ÇORLU AVRUPA YAKASI GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...