***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

16 Aralık 2009 Çarşamba

Çorlu'da uyuşturucu operasyonu: 12 gözaltı

Operasyonu il Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek yönetirken,350 Polis ile birim amirleri de görev aldı
HABER VE FOTO: Erdal Özcan
Çorlu ilçe merkezinde 16 Aralık günü gece sabah karşı il Emniyeti ile Çorlu emniyetinden 350 polisin katıldığı “ÇORLU HUZUR” operasyonu gerçekleştirildi.
Operasyonu Tekirdağ il emniyet müdürü Necdet Çelikbilek ile Çorlu ilçe emniyet müdürü Ayhan Taş yönetirken, Çorlu KORE mahallesinde tüm giriş çıkış noktaları polislerce tutuldu.
Önceden malum yirmi adrese aynı anda baskın yapıldı.
Baskınlar sırasında 4 Av tüfeği, 1 Kuru sıkı tabanca, 42 Gram esrar maddesi, Çalıntı Teyp,müzik setti ve diğer elektronik malzeme ile hırsızlık olaylarında kullanılan tel kesme,kapı açma malzemeleri ele geçirildi.
Yalova Emniyet müdürlüğünce aranan bir şüpheli şahıs ile ayrıca 12 Şüpheli sorgulanmak üzere Çorlu emniyet müdürlüğüne götürüldü. Bunun yanı sıra 100 şüpheli içinde GBT sorgusuna başvuruldu.
Aynı anda Tekirdağ il merkezinde de operasyonlar yapıldı.
İL EMNİYET MÜDÜRÜ NECDET ÇELİKBİLEK, "ÇORLU HALKININ HUZURLU OLMASI BİZİM GÖREVİMİZDİR”
Çorlu’da huzur operasyonunu bizzat yöneten Tekirdağ il emniyet müdürü Necdet Çelikbilek,” Tekirdağ ve Çorlu’da eş zamanlı operasyonlar yaptık. Biz emniyet olarak, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Bu tip operasyonlar sık sık sürecektir.” Dedi.
Önceki gün Kore mahallesinde vefat eden bir ailenin evi ile başka bir hasta ailenin evi emniyet müdürünce ziyaret edildi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...