***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

1 Aralık 2009 Salı

Çorlu Belediyesinin Araçları Yenileniyor




Tekirdağ iline bağlı Çorlu Belediyesi, Devlet Malzeme Ofisi’nden aldığı iş makinesi ve araçların hizmete sokulmasının ardından mevcut araçları da bakımdan geçirilerek kapasiteleri arttırılıyor.
Çorlu Belediyesi bünyesindeki iş makinesi ve araçlara yapılan bakım ve onarım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hasan Güngör, belediyeye ait şantiyede bulunan motor ve kaynak atölyelerinde İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nde bulunan hurda halindeki kamyonun bakımdan geçirilerek motor, kasa ve kupasının yenilendiğini söyledi. Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki bir greyderin eskiyen motorunun sökülerek yenisinin takıldığını ifade eden Güngör, servis hizmetlerinde kullanılan bir minibüsün de kaportasının bakımdan geçirilerek boyandığını belirtti.
Çorlu Belediyesi’ne ait araçlarda arıza meydana geldiği hallerde motor ve kaynak atölyesinde tamir edildiğini söyleyen Güngör, iş makinesi ve diğer araçların verimliliğini arttırmaya yönelik çalışmalara devam edileceğini sözlerine ekledi.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...