***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

1 Aralık 2009 Salı

Çorlu Belediyesi Bayramlaştı













Tekirdağ iline bağlı Çorlu Belediyesi bünyesinde geleneksel hale gelen bayram kutlamaları bu yıl da devam etti. Arife günü mesai bitiminde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, CHP İlçe Başkanı Emre Köprülü ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte belediye personeliyle makamında bir araya gelerek bayramlaştı.
Kurban Bayramı kutlamaları bayramın ilk gününde başlanırken Çorlu Belediyesi, Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Sergi Salonu’nda düzenlediği programla bayramlaşma törenlerine ev sahipliği yaptı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Kor. Gen. Ümit Dündar ve Çorlu Emniyet Müdürü Ayhan Taş’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, devlet erkânının üyeleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin ve Çorlu halkının hazır bulunduğu bayramlaşma programında katılımcılar bayramlaşarak sohbet ettiler.
Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma programının ardından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun ile birlikte Çorlu Emniyet Müdürlüğü ve Çorlu Jandarma Bölük Komutanlığı’na birer ziyaret gerçekleştirdi. Emniyet ve Jandarma personeliyle bayramlaşan Baysan, daha sonra Çorlu Huzurevi’ne giderek orada bulunan yaşlılarla bir araya geldi. Huzurevi sakinlerinin her biriyle özel olarak ilgilenen Baysan, onların istek ve şikâyetlerini dinledi. Huzurevi sakinleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve beraberindeki heyetle sohbet ederken, Kurban Bayramı’nın ilk gününde gerçekleştirilen nazik ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...