***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

9 Ekim 2009 Cuma

GÜRSOYLAR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ DOSTLARINI UNUTMADI






4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününü çeşitli etkinliklerle kutlayan Özel GÜRSOYLAR İLKÖĞRETİM OKULU öğrencileri, yaptıkları gösteri, gerçekleştirdikleri gezi ve katıldıkları söyleşiler ile doğaya karşı olan duyarlı davranışlarını bir kez daha gösterdiler.
Tüm dünyada olduğu gibi bölgemizde de çeşitli etkinlikler ile kutlanan 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü, Özel Gürsoylar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından da kutlandı. Dostlarımızı Unutmadık sloganıyla gerçekleştirilen etkinliklerin ilk ayağında, Gürsoylar İlköğretim Okulu 5-6 Yaş Grubu ve 1. Sınıf öğrencileri petshop ziyareti yaparak, özellikle kafes hayvanları ile ilgili gözlemlerde bulundular. Öğretmenlerine ve görevlilere merak ettikleri soruları da yönelten minik öğrenciler, ellerinde taşıdıkları pankartlar ile yürüyüş yaparak, hayvan haklarına dikkat çekmeye çalıştılar. 7 Ekim Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinliklerin ikinci ayağında, öğrenciler, Çorlu Hayvanları Koruma Derneğinin organize ettiği etkinlikte yer aldılar. Derneğin Türkiye Başkanı Birgül RONA ve yetkililerin konuk olarak katıldığı etkinlikte, RONA ve Derneği Çorlu’da yaşama geçiren kurucu Havva YILMAZ öğrenciler ile sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilerin dikkatle dinlediği RONA, öğrencilere sorular yöneltti ve duyarlı davranışları için kendilerine teşekkür etti.
Dünya Hayvanları Koruma günü sebebiyle öğrencilerin katıldığı son etkinlik ise, Veteriner Hekim Mert GÜNEL tarafından yapılan söyleşi oldu. Özel GÜRSOYLAR KOLEJİ Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen söyleşide, GÜNEL, hayvanların yaşam koşulları, yaşamımıza katkıları, onlardan gelebilecek tehlikeler ve onlara karşı nasıl davranmamız gerektiği konularında bilgiler verdi. Öğrencilerin anılarını paylaşarak meraklı sorularına yanıtlar bulmaya çalıştığı söyleşide, hayvanlar ile ilgili hazırlanan slayt gösterimi çocuklara neşeli dakikalar yaşattı.
Özel Gürsoylar Koleji
Kurumsal İletişim Birimi

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...