***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

6 Ekim 2009 Salı

ADANA TO BAŞKANI VE AKYAZI TSO MECLİS BAŞKANINDAN ÇORLU TSO YA ZİYARET


Adana Ticaret Odası (Adana TO)Yönetim Kurulu Başkanı Şaban BAŞ ve Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası (Akyazı TSO) Meclis Başkanı Muzaffer BAŞER, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı 06.10.2009, Salı günü ziyaret ettiler.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özlem YEMİŞÇİ, Adana Ticaret Odası Başkanı Şaban BAŞ ve Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Muzaffer BAŞER’i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek; ‘Odalarımız arası diyalog ve paylaşımlar; bölgelerimizi yarınlara taşımak için avantajlar sağlayacağı gibi kentlerimizin gelişim vizyonlarına da önemli katkılar sağlayacaktır. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak önem verdiğimiz birlik ve beraberlikte Adana Ticaret Odası Başkanımız Şaban BAŞ ile aynı duyguları paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz. Odalarımız arası iştişarelerimize devam edeceğiz’ dedi.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Meclis Başkanı İhsan ERİK, Çorlu TSO Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ ve Başkan Yardımcısı Mehmet AĞU tarafından ağırlanan Adana TO Başkanı Şaban BAŞ, Trakya’nın en gelişmiş kenti Çorlu’yu ve Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ve birlik ve beraberliğin sağlayacağı avantajlarda Başkan YEMİŞÇİ’nin görüşlerine katıldığını belirterek; Adana Ticaret Odası çalışmaları hakkında bilgiler sundu.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Muzaffer BAŞER, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri ile tanışmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek; Akyazı ve Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası hakkında bilgiler sundu.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özlem YEMİŞÇİ, Adana Ticaret Odası Başkanı Şaban BAŞ ve Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Muzaffer BAŞER’e Çorlu TSO’yu ziyaretleri anısına birer Atatürk Portresi sundu.

HABER VE FOTO:RECEP KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...