***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

14 Eylül 2009 Pazartesi

TEKİRDAĞ VALİSİ NAİP VE İNECİK KÖYLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU







Tekirdağ Valisi Zübeyir KEMELEK (12.09.2009 ) tarihinde meydana gelen aşırı yağışlar sonrası oluşan selden etkilenen Naip ve İnecik köyleri ile Kumbağ beldesinde incelemelerde bulundu.
Vali Yardımcısı Erdoğan ÖZDEMİR, İl Genel Sekreteri Mustafa YEL, İl Jandarma Komutanı Ali İNLEK, İl Emniyet Müdürü Necdet ÇELİKBİLEK, Bayındırlık Müdürü Ergin HABİBOĞLU nda hazır bulunduğu incelemelerde Tekirdağ Valisi Kemelek yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşlarla sohbet etti.
Altyapı hasarlarının giderilmesi için bölgeye çok sayıda iş makinesi ve personel sevk edildiğini belirten Vali Kemelek , Bayındırlık ve Tarım İl Müdürlüğü ekiplerince de hasar tespit çalışmalarının yürütüldüğünü söyledi. Vatandaşların temiz içme suyu ve ekmek ihtiyaçlarının da karşılanması için gerekli yardımların yapıldığını ve bundan sonrada bu yardımların yapılacağını belirten Kemelek , ayrıca Kumbağ daki fabrikalardan tahliye edilen 215 işçinin kamu tesislerinde barındırdıklarını sözlerine ekledi.
Şu ana kadar 11-12 Eylül 2009 günlerinde meydana gelen yağışlar sonucunda hiçbir can kaybı yaşanmadığı gibi kayıp vatandaşımız da bulunmamaktadır.
KAYNAK.TEKİRDAĞ VALİLİK SİTESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...