***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

1 Temmuz 2009 Çarşamba

Keşanda 4 Mahalle Muhtarlığı binası açıldı…






































Keşan Belediyesi tarafından yaptırılan 4 mahalle muhtarlığının yeni hizmet binaları (01.07.2009) tarihinde düzenlenen törenle açıldı.
İlk tören saat 11.00’de Ortopedik Özürlüler Derneği Parkı içinde bulunan Yukarı Zaferiye ve Büyük Cami Mahallesi Muhtarlık binalarında yapıldı.
Buradaki törene Keşan Kaymakamı Metin Borazan, Keşan belediye Başkanı Mehmet Özcan ile belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, mahalle muhtarları ile iyi diyaloglar içersinde olduklarını belirterek , “ Mahalle Muhtarlarımıza gerekli desteği her zaman sağlıyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde muhtarlıklarımıza çeşitli malzeme yardımlarında bulunuyoruz. Bu iki muhtarlık binamızın yapımına da bir süre önce başladık ve bugün burasını hizmete açıyoruz. Binalarımız muhtarlıklarımıza hayırlı olsun “dedi.
Daha sonra söz alan Keşan Kaymakamı Metin Borazan’da belediye başkanına mahalle muhtarlıklarına yaptığı çalışmalar ve kazandırdığı binalar nedeniyle teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Keşan Kaymakamı Metin Borazan, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Yukarı Zaferiye Mahalle Muhtarı Nedim İşlek ve Büyük Cami Mahallesi Muhtarı İlhami Coşkun hep birlikte muhtarlık binasının açılışını gerçekleştirdiler.
Mahalle Muhtarları İşlek ve Coşkun, Özcan’a binalar için teşekkür ettiler.
Önkal Kılavuz tarafından Tugay Komutanı Tuğgeneral İlhan Talu ve Kurmay Başkanı Yarbay Uğur Çam adına mahalle muhtarları İşlek ve Coşkun’a Atatürk Portresi hediye tti.
İşlek ve Coşkun’da, Talu ve Çam’a teşekkürlerini ilettiler.
Yukarı Zaferiye ve Büyük Cami Mahalle Muhtarlığının açılışının ardından Cumhuriyet Mahallesi ve Yeni Mahalle Muhtarlık binalarının açılışına geçildi.
Burada da Cumhuriyet Mahalle Muhtarlığı Binası Kaymakam Metin Borazan, Belediye Başkanı Mehmet Özcan ve Muhtar İlhami Sezer tarafından, Yeni Mahalle Muhtarlığı da Borazan, Özcan ve Yeni Mahalle Muhtarı Şenay Bayır tarafından hizmete açıldı.
Bayır ve Sezer’de muhtarlık binalarını kendilerine kazandıran Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a teşekkür ettiler.
Önkal Kılavuz burada da Mahalle Muhtarları Bayır ve Sezer’e Atatürk Portresi hediye etti.
Bayır ve Sezer’de Tugay Komutanı Talu ve Kurmay Başkanı Faruk Çam’a teşekkür ettiler.
HABER VE FOTO:RAMADAN KARAGÖZ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...