***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

1 Temmuz 2009 Çarşamba

Çorlu Belediyesinde Temmuz Meclis Toplantısı Yapıldı







Çorlu Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı tüm üyelerin katılımı ile gerçekleştirildi. Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı salonunda yapılan Temmuz ayı meclis toplantısı aşağıdaki gündem maddeleri ile toplandı.
Açılış ve saygı duruşu
1- Memur kadro derece ve unvan değişikliklerinin görüşülmesi
2- Kadro karşılığı sözleşmeli personel çalıştırılması konusunun görüşülmesi
3- Silkent Silivri Kent Hizmetleri San. A.Ş. ortaklığı konusunun görüşülmesi
4- Araç hibesi konusunun görüşülmesi
5- İçkili yer bölgeleri ile ilgili 182 nolu meclis kararının düzeltilmesi
6- Plan değişikliklerinin görüşülmesi ve kapanış
Şeklinde oluşan gündem maddeleri meclis görüşmelerine başlandı. İlgili birim müdürlerince verilen ilave gündem maddeleri Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından meclis üyelerine okunarak onayına sunuldu. Meclis üyelerinin oyları ile kabul edilerek ilave konularda gündeme alınarak görüşmelere başlanıldı.
İlave maddelerden biri olan Belediye Personeline uygulanan indirimli su uygulaması, Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğünün Festivalde kullanılacak bütçenin arttırılması oybirliği ile kabul edildi.
Gündemin birinci maddesine geçildi. Bu maddenin konusu ile ilgili Yazı işleri müdürü Fevziye Gürsoy meclise kadro hakkında bilgiler verdi. Yapılan oylama sonucunda gündem maddesi oy çokluğu ile geçti. İkinci madde ise birinci madde ile ilgili doğrultuda olduğundan bu madde de oy çokluğu ile kabul edildi. Üçüncü, dördüncü ve beşinci maddeler oybirliği ile kabul edildi.
Gündeme ilave olarak alınan maddelerden Belediye Personeline uygulanan indirimli su ücret tarifesinin kaldırılması, Festival bütçesinin arttırılması oylamaları da oybirliği ile kabul edildi.
Gündemin son maddesine alınan Plan değişiklikleri konusu ise İmar komisyonuna gönderilmesi oylandı. Geçen ay İmar Komisyonuna gönderilen konuların görüşülmesine geçildi. İmar Komisyonun aldığı ve rapor olarak meclisin onayına sunduğu tüm kararlar oy birliği ile meclisçe karara bağlandı.



HABER VE FOTO:ONUR EREN

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...