***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

14 Temmuz 2009 Salı

HAYRABOLU BELEDİYESİNDE AYIN PERSONELİ UYGULAMASI




HAYRABOLU Belediye Başkanlığı ayın personeli uygulaması başlattı. . . .


Tekirdağ iline bağlı Hayrabolu ilçesi Belediye Başkanı Hasan İRTEM 13/07/2009 tarihinde meclis salonunda düzenlenen törende yaptığı açıklamada, belediye personellerinden yaptıkları çalışmalardan daha fazla verim elde edilmesi, örnek belediyecilik uygulamalarının yaygınlaştırılması için ayın personeli uygulamasına geçildiğini belirterek ; ” Amacımız kamu kurumu olan belediyemizin toplum içerisinde önemini benimsetici ve hizmetler açısından personelimizden memur ve işçi arkadaşlarımız arasında tatlı bir rekabetin oluşması adına ayın personeli uygulaması başlattık. Bundan böyle memur ve işçi arkadaşlarımızdan belirlenen kıstaslar dahilinde her ay bir işçimizi ve yıllık olarak ta 6 memur arkadaşımızı ayın personeli olarak seçeceğiz. Ayın personeli olan işçi ve memur arkadaşlarımıza para ödülü vereceğiz. “ dedi. . ..
Belediye Başkanı İrtem, belediye birim müdürleri tarafından belirlenen başarılı personellerin Belediye encümeninde yapılan görüşmeler neticesinde, adil bir şekilde belirlendiğini ifade ederek;” Encümenimiz uygulamayı geçen üç aya yönelik olarak belirledi. Bundan sonra her ay, ayın personeli uygulamasına devam edilecek. Ayın personeli seçilen işçimize net 250 TL para ödülü verilecek. Memurlarda ise Belediye Kanunun 49 ncu maddesinin son fıkrası hükmü gereğince yılda 6 personelimiz ayın personeli seçilebilecek. “ dedi. . . .
Nisan, Mayıs ve Haziran aylarına ait ayın personeli seçilen memurlar şoför Kamil KURT, Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Nagehan ERKASLAN, Elektrik Fen Memuru Alpay ÇEVİREN ile işçilerden Cihat ÇETİN, Ahmet BAYDAŞ ve Kayhan İLİMEN’e para ödüllerini veren Belediye Başkanı İRTEM, belediyecilik hizmetlerinin özveri isteyen bir kamu görevi olduğunu, başlattıkları uygulamayı görev süresi içerisinde sürdüreceklerini belirtti. . . .

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...