***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

14 Temmuz 2009 Salı

Festival Gönüllüleri Toplantısı yapıldı…





27 Temmuz- 02 Ağustos 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan 7.Uluslararası Keşan Kültür ve Turizm Festivali’nde gönüllü olarak görev yapacaklarla dün (14.07.2009) bir toplantı düzenlendi.
Saat 14.00’te Keşan Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya , Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, Belediye Meclis Üyesi Serdar Dinçer, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın ve Keşan Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Erdoğan Demir ve görev alacak yaklaşık 50 gönüllü genç katıldı.
Kılavuz, burada yaptığı konuşmada bu festivalde gönüllü olarak görev yaparak elini taşın altına koyan tüm gençlere teşekkür ederek “Bakıyorum hepiniz pırıl pırıl gençlersiniz. Böyle bir etkinlikte görev almanızdan dolayı gurur duyuyorum. Bu festivalin sizlerin katkılarıyla en iyi şekilde sonuçlanacağını umuyorum. Bu katkılarınız nedeniyle şimdiden hepinize teşekkür ediyor ve sizi kutluyorum” dedi.
Belediye Meclis Üyesi Serdar Dinçer’de, etkinlikte Türk gecesi yapılmasını önererek, bu gecede Türkiye ve Keşan’ı tanıtan bir slayt sunumu eşliğinde anlatım yapılmasını ve bunun gelen gruplara Türkiye’yi ve Keşan’ı tanıtmak anlamında çok önemli olduğunu belirtti.
Keşan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayşegül Arslan Aydın’da, katılan tüm gönüllülere “Hoş geldiniz” dedikten sonra bu toplantıda görev alanlar arasından grup başkanlarının seçileceğini ve bu amaçla bu toplantının gerçekleştirildiğini belirtti.
Daha sonra grup başkanları belirlenerek, festivalde gönüllü olarak görev alacaklara görevli kimlikleri dağıtıldı.
Grup başkanları seçilenlerle 21 Temmuz 2009 Salı günü saat 14.00’te bir toplantı daha gerçekleştirilecek.
HABER VE FOTO:ONUR EREN

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...