***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

14 Temmuz 2009 Salı

Çorlunun damadı: Emekli olmaya değil hizmet etmeye geldim dedi

Son atama kararlarından sonra Tekirdağ İline tayin olan İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek göreve başladı. Haftanın ilk günü mesai arkadaşları ile tanışan İl Emniyet Müdürü gazetecilerinde randevu teklifini geri çevirmeyerek onlar ile tanıştı.
Tekirdağ halkına medya aracılığı ile sevgilerini gönderen Çelikbilek, buraya hizmet etmeye geldiğini emekli olmaya gelmediğine değinerek huzurlu bir kent olan Tekirdağ ilinin huzurunun devam edeceğine ve sosyal içerikli çalışmaların da artacağının mesajını yansıttı. Burgaz ilçesi doğumlu olan üç çocuk babası Çelikbilek, aynı zaman da Çorlu ilçesinin damadı oluyor. İlk geldiği gün Çanakkale ilinden geliş sırasında bile yoğun trafiğin dikkatini çektiğini belirten İl Emniyet Müdürü İl de terör olaylarının olmamasının sevindirici olduğunu ve asayiş konusunda da sorunsuz bir il olduğu bilgilerine sahip olduğunu vurguladı.
Bunda Tekirdağ halkının önemli bir paya sahip olduğuna dikkat çekerek “halkın desteğini almayan polis yalnız kalmış demektir, bu yüzden toplum destekli polis çok önemlidir” dedi. 31 yıllık meslek hayatının olduğunu ve polisliğin ekmek kapısı değil bir hizmet kapısı olduğunun altını çizen İl Emniyet Müdürü Çelikbilek, üniformalı insanların fizikleri de düzgün olmalı anlayışına dikkat çekti.
KAYNAK:ÇORLU DEVRİM GAZETESİ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...