***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

4 Temmuz 2009 Cumartesi

BABAESKİ ATOMİK TEKSTİL ÇALIŞANLARI DUPNİSA MAĞARASI’NA GEZİ DÜZENLEDİ


Trakya’da Tekstil Sanayinde önde gelen işletmeler arasında yer alan Atomik Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, çalışanları için “Dupnisa Mağarasına” bir moral gezisi düzenledi.
Ülkedeki artan ekonomik krize rağmen, Çorlu’da örme kumaş, Çerkezköy’de boya ve terbiye, Babaeski’de kumaş kesim, baskı, nakış ve dikiş ve Ordu’da ise dikiş işletmeleri bulunan bir tekstil ve hazır giyim üretim grubu olan, Babaeski ve Ordu’daki işletmelerinde, toplam 20 dikiş bandı, 17 nakış makinesi, 3 otomatik kesim makinesi ve tasnif alanlarıyla, ayda 600 bin adet hazır giyim üretimi gerçekleştiren Atomik Tekstil, çalışanlarını “Dupnisa Mağarası” moral gezisi ile ödüllendirdi.
Kırklareli’ne bağlı Üsküp Beldesi üzerinden Demirköy’ün Sarpdere Köyü sınırları içerisinde ve köyün 5 km güneybatısında yer almakta olan, Bulgarcada delik anlamına gelen Trakya’nın Turizme açık tek mağarası olan “Dupnisa Mağarasını” topluca gezen Atomik Tekstil çalışanları, mağaranın girişinde ki ilginç şekillerden oluşan doğa harikası sarkıklardan oldukça etkilendiler.
Mağarayı gezdikten sonra birlikte piknik alanına geçen fabrika çalışanları, burada Alpullu’nun Meşhur Köftecisi Lütfü Usta’nın kendilerine hazırladığı mangal partisine katılarak öğlen yemeği yediler.
Yemekten sonra düzgünce bir araziye geçen fabrika çalışanları burada gruplar halinde ip atlama, yakan top ve voleybol oynayıp gönüllerince eğlendiler. Keyifli geçen bir günün ardından akşamüstü mutlu bir şekilde Babaeski’ye dönen Atomik Tekstil çalışanları, bu geziyi organize eden yetkililere teşekkür ettiler.
HABER VE FOTO:METİN KARAKUŞ

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...