***Hoşgeldiniz!!! Trakyadaki en güncel ve en kaliteli haberler için; www.trakyahaberci.com...

4 Şubat 2010 Perşembe

Pınarhisar Belediyesi kar kış demeden çalışıyor

HABER VE FOTO:Lüleburgaz Hürfikir Gazetesi
Kırklareli iline bağlı Pınarhisar Belediyesi olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalarını son hızıyla sürdürüyor.
Önceki yıllara oranla Trakya genelinde etkisini fazlasıyla gösteren kış mevsiminin yarattığı olumsuz hava koşulları nedeniyle özellikle dışarıda çalışan işçiler zor anlar yaşarken, Pınarhisar Belediyesi çalışanları işlerini aksatmıyor.
Tüm olumsuzluklara rağmen gerek alt yapı çalışmaları ile, gerek buzlanmaya karşı yaptıkları tuzlama çalışmalarıyla ilçenin dört bir yanında son sürat çalışmalarını sürdüren belediye çalışanlarının dirayetli mücadeleleri vatandaşlardan da olumlu tepkiler alıyor.
Yapılan çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz; "Pınarhisar Belediyesi olarak tüm personelimizle halkımıza en mükemmel hizmeti verebilmek ve ilçemizin her türlü sorunlarına çare bulabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Başkan Cingöz ayrıca, ilçe içerisinde süre gelen bazı çalışmaların yaratacağı bir takım sıkıntıların gayet normal olduğunu, bazı işlemlerin halledilebilmesi için alınan bazı geçici önlemlerin vatandaşın güvenliği için olduğunu her yönüyle yaşanabilir, güzel bir Pınarhisar yaratmak için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

sağ üst köşede yer alan Önceki kayıtlar'a tıklayarak geçmiş haberlere ulaşabilirsiniz...